Crima care a ÎNGROZIT Aradul: Ce s-a întâmplat cu femeia suspectă că și-ar fi UCIS COPILUL de doar 9 ANI

Crima care a ÎNGROZIT Aradul: Ce s-a întâmplat cu femeia suspectă că și-ar fi UCIS COPILUL de doar 9 ANI

O crimă îngrozitoare a șocat Aradul în urmă cu aproximativ o lună.

O familie din Micălaca a trecut prin clipe dramatice, chiar a doua zi de Paști. Soțul și-a găsit fiul de nouă ani mort în apartament, iar pe soția sa agonizând după ce a încercat să-și ia viața.

Potrivit vecinilor, aceștia erau liniștiți, iar femeia nu dăduse semne că ar suferi de vreo afecțiune psihică. Ea stătea acasă și se ocupa de creșterea băiatului, iar soțul ei avea o afacere de tractări auto.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, iar conform unui comunicat de presă al Parchetului de pe Lângă Tribunalul Arad, s-a descoperit că aceasta suferea de depresie și că nu a avut discernământ în momentul comiterii faptei, motiv pentru care nu va fi trasă la răspundere.

„Prin ordonanţa din data de 20 mai 2020 a procurorului şef secţie urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad s-a dispus clasarea cauzei privind săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, prev. de art. 188 al. 1 C.p. rap. la art. 199 al. 1 C.p., fiind incidente prev. art. 16 al. 1 lit. d teza a II – a C.p.p. În fapt, s-a reţinut că în data de 20.04.2020, pe fondul unei stări de depresie, folosind un cuţit de bucătărie, suspecta a secţionat artera carotidă a fiului minor în vârstă de 9 ani, leziune care i-a provocat decesul. Conform raportului de expertiză medico legală psihiatrică a rezultat că la momentul comiterii faptei suspecta nu a avut capacitatea psihică de apreciere critică a conţinutului şi consecinţelor social negative ale faptei pentru care este cercetată şi faţă de care discernământul a fost abolit. Pe cale de consecinţă suspecta nu poate fi trasă la răspundere penală fiind iresponsabilă; astfel încât s-a solicitat judecătorului de camera preliminară din cadrul Tribunalului Arad confirmarea internării medicale a suspectei – ca măsură de siguranţă”, se arată în comunicat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.