CRIMA care A ÎNGROZIT o țară întreagă: Tânăr de 21 de ani UCIS și ATÂRNAT ÎN GARD cu ÎNCHEIETURILE de la mâini TĂIATE

CRIMA care A ÎNGROZIT o țară întreagă: Tânăr de 21 de ani UCIS și ATÂRNAT ÎN GARD cu ÎNCHEIETURILE de la mâini TĂIATE

Un tânăr de 21 de ani a fost ucis cu cruzime de mai mulți bărbați. După ce a fost legat de un gard, băiatul a fost lovit cu bâte, apoi cu pumnii și picioarele de către agresor. Victima a fost descoperită, în agonie, în noaptea de joi spre vineri de către fratele său, atârnând de un gard din localitatea Sineşti (județul Iași). Băiatul avea încheieturile de la o mână şi de la un picior retezate. Cadavrul său a fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Suspectul, unchiul victimei, un bătrân de 67 de ani s-a predat singur la poliție, împreună cu un fin. Acesta le-a declarat anchetatorilor că el și-a torturat nepotul, pentru un conflict mai vechi pe care l-au avut în Italia.

Se pare că victima și-ar fi bătut vărul în Italia și ar fi furat de la acesta 5.000 de euro. Ca să se răzbune pe el, după ce s-au întors în țară, unchiul și vărul, împreună cu alte persoane, l-au torturat pe tânăr și l-au omorât în bătaie.

Forțele de ordine încearcă în continuare să îi identifice pe agresori. Se pare că cel puţin 12 persoane ar fi fost implicate în crimă.

Foto: Realitatea.net

  1. nenorocitii trebuie arsi de vii

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.