Crima care A ÎNGROZIT Spania: O româncă a fost UCISĂ CU SÂNGE RECE de FOSTUL SOȚ. Bărbatul le-a povestit vecinilor, cu lux de amănunte, CUM A UCIS-O

Crima care A ÎNGROZIT Spania: O româncă a fost UCISĂ CU SÂNGE RECE de FOSTUL SOȚ. Bărbatul le-a povestit vecinilor, cu lux de amănunte, CUM A UCIS-O

Locuitorii unui orășel spaniol sunt în stare de șoc, după ce un român, care și-a ucis cu sânge rece fosta soție, le-a mărturisit vecinilor ce făcuse.

Cei doi soți au plecat din Suceava imediat după Revoluție. Au mers în Germania, apoi în Israel, iar de câțiva ani se stabiliseră într-un mic orășel spaniol, Puerto de Pollenca. Au muncit din greu printre străini: el în construcţii, ea ca menajeră şi îngrijitoare. Aveau împreună un băiat de 20 de ani şi o fată de 28. Din banii strânşi ridicaseră în ţară, lângă Rădăuţi, două vile pentru cei doi copii. Au fost căsătoriți timp de 30 de ani, dar recent, femeia a decis să pună divorț de soțul ei din cauza crizelor dese de gelozie.

Vecinii celor doi spun că, duminică dimineaţa, Lucia Pătrașcu (47 de ani) s-a întors în apartamentul bărbatului să-şi ia din lucruri. Au fost văzuţi, apoi, certându-se pe balcon.

Alertați de zgomote, vecinii s-au strâns în fața blocului, unde a mers și românul în vârstă de 58 de ani pentru a povesti cum își ucisese soția.

„Era o nenorocită şi merita să moară”, au fost cuvintele bărbatului, imediat după ce a săvârșit cumplita crimă.

Vecinii au chemat ambulanța, însă, paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe româncă. Femeia fusese înjunghiată şi nu a supravieţuit din cauza rănilor grave.

Ulterior, bărbatul s-a predat poliţiştilor. Când şi-a ucis fosta soție, în locuinţă se afla şi fiul celor doi, dar tânărul le-a spus anchetatorilor că dormea şi nu a auzit nimic.

Şocaţi, spaniolii care au aflat de tragedie au păstrat un moment de reculegere în memoria româncei ucise.

Mama femeii a avut nevoie de îngrijiri medicale, când a aflat cum sfârșise fiica sa.

Sursa: majorcadailybulletin.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.