CRIMA care a ŞOCAT lumea teatrului din România. Mesajul SFÂŞIETOR al fiicei actriţei UCISE

CRIMA care a ŞOCAT lumea teatrului din România. Mesajul SFÂŞIETOR al fiicei actriţei UCISE

Lumea teatrului din România este în stare de şoc după ce o actriţă în vârstă de 43 de ani a fost ucisă la Satu Mare, pe malul râului Someş. Gabriela Dorgai, actriţă la Teatrul de Nord din localitate, a fost găsită moartă în cursul zilei de luni. Trupul acesteia a fost găsit fără haine, pe faleza râului, existând şi suspiciunea comiterii unui viol.

Actriţa asistase dumină seara la premiera unui spectacol şi la obişnuita petrecere de după eveniment. A plecat spre casă în jurul orei 22, dar nu a mai ajuns la destinaţie.

A fost găsită moartă a doua zi, pe malul râului. Potrivit primelor cercetări, reiese că femeia ar fi fost acostată pe dig și târâtă până pe malul Someșului, unde ar fi fost violată și ucisă.

Polițiștii au găsit în poșeta actriţei bani și alte lucruri de valoare, lucru care exclude ipoteza unei tâlhării.

Crima a lăsat fără mamă o tânără de 17 ani, care a scris un mesaj sfâşietor pe Facebook. „Mamă… nici nu știu cum să încep. Te iubesc atât de mult, te-am iubit mereu, și te voi iubi. Nici nu-mi vine să cred că nu vei mai fi lângă mine când voi avea nevoie de tine, că nu o să îmi mai spui ce e greșit, și ce e bine. Te voi purta mereu în sufletul meu, indiferent de ceea ce a fost între noi. Nu îmi vine să cred că m-ai părăsit. Am atât de mare nevoie de tine, mamă! Aș da orice doar să te aduc înapoi. Ești viața mea. Odihnește-te în pace, ești cea mai dragă ființă care a existat vreodată pentru mine!”, a scris tânăra, care locuia împreună cu tatăl său, în urma divorţului acestuia de actriţă.

Oamenii legii încearcă să dea de urma criminalului.

Video: youtube/Vocea Transilvaniei

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.