CRIMĂ ORIBILĂ: COPIL de 10 ani găsit MORT într-o râpă cu URME VIZIBILE de VIOLENȚĂ. Rudele NU VOR SĂ-L DEMAȘTE pe CRIMINAL!

CRIMĂ ORIBILĂ: COPIL de 10 ani găsit MORT într-o râpă cu URME VIZIBILE de VIOLENȚĂ. Rudele NU VOR SĂ-L DEMAȘTE pe CRIMINAL!

O comunitate întreagă este în stare de șoc după ce un bărbat care culegea nuci a descoperit, într-o râpă adâncă, un sac legat cu sârmă, în care se afla trupul neînsuflețit al unui băiețel de 10 ani. Părinţii băiatului susţin că acesta a dispărut de acasă, din comuna Costuleni (Iași), în urmă cu patru luni.

Copilul a fost văzut pentru ultima oară în data de 29 mai de nişte vecini cărora le-a spus că merge până la o stână, în apropiere. Era însoțit atunci de niște indivizi necunoscuți. Părinţii au alertat poliţia abia după două săptămâni, când au văzut că băieţelul nu se mai întoarce acasă.

Copilul fusese, însă, ucis cu o cruzime de nedescris. Pe trupul său, criminaliştii au găsit urme vizibile de violenţă, de aceea se gândesc la scenariul unei crime oribile. 

Trupul copilului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, iar satul este acum împânzit de poliţişti care investighează cazul.

Deocamdată, nu se cunoaşte mobilul crimei, iar poliţia nu a reţinut niciun suspect.

Rudele băiatului susţin că știu cine ar putea fi făptaşul, însă, le e teamă să vorbească, de frică să nu aibă aceeaşi soartă.

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.