Cristian Drăgan, denunţătorul lui Ioţcu, ascuns în gaură de şarpe

Cristian Drăgan, denunţătorul lui Ioţcu, ascuns în gaură de şarpe

Modul în care Cristian Drăgan, administratorul public al Judeţului Arad, l-a dat pe tavă procurorilor DNA pe Nicolae Ioţcu e demn de analele trădării.

Crescut la sân de Nicolae Ioţcu, Drăgan a fost ani de zile mâna dreaptă a acestuia şi, spun sursele noastre, omul în care avea cea mai mare încredere. Ce l-a determinat pe acesta să-l înfunde pe Nicolae Ioţcu rămâne o întrebare pe care şi-o pun toţi cei care au cunoscut relaţia dintre cei doi.

Cristian Drăgan, cel care ar putea oferi un răspuns, e de negăsit. Oficial, începând de luni – 27.07.2015 – acesta se află în concediu la mare şi la munte, după cum ar fi afirmat zilele trecute prin Consiliul Judeţean. Voia să rămână în concediu încă de vineri – 24 iulie, ziua reţinerii lui Nicolae Ioţcu –, dar preşedintele CJA l-a rugat să amâne pe luni data plecării în concediu…

Încercarea noastră de a-l contacta pe Cristian Drăgan a fost sortită eşecului. Acesta nu a răspuns apelului telefonic al redactorului nostru şi nici la sms.

În aceste condiţii, continuă speculaţiile în legătură cu ceea ce l-a determinat pe Drăgan să-l dea pe Ioţcu pe mâna DNA. Potrivit unor surse, acesta a fost strâns cu uşa de procurori pentru o presupusă faptă ilicită şi a acceptat să devină denunţătorul preşedintelui CJA. Alte surse indică faptul că Drăgan ar fi răspuns la o comandă politică menită să rezolve ecuaţia puterii în PNL Arad. Ambele variante sunt plauzibile, dar care este cea reală?

Sau, o mai fi şi o a treia, la care nu s-a gândit nimeni…

  1. e la bahama asta ! pe bune sta cu burta la soare si bea cocteil cu ananas !

    Raspunde
  2. Anka lasa ca are Iotcu coloana ca ti-a scos tine , mie , multor aradeni banii din buzunar (bani publici) ca sa o duc el bine si familia lui si cunostintele si … .

    Raspunde
  3. Ce e asa de greu de inteles. Cel cu spaga a chemat DNA si l-au prins de fraier pe Dragan. Asta s-a speriat cand l-au luat mascatii si a dat tot,mai ales ca el era doar intermediarul.Doar nu era sa o incurce pentru banii altuia. Pocait cum e omul, ce si-o zis… greselea recunoscuta e pe jumatate iertata. DNA a venit cu martorii la botez..

    Raspunde
  4. Dati nr de telefon sau adresa daca o stiti sa ii cautam si noi!

    Raspunde
  5. Daca veti avea curozitatea sa vedeti trecutul omului nu l ati vorbi de rau pe dargan. Vedeti unde a lucrat linga cine a crescut si veti vedea ca nu a tradat! Nu si a facut decat un lucru normal.

    Raspunde
  6. CE VA MIRATI…! DOAR ERA SUB ACOPERIRE DIN 2013….!

    Raspunde
  7. La urma care este tradarea ? Ce trebuia sa faca Dragan, sa zica ca banii sunt pentru el si sa il scape pe Iotcu ? Denuntatorii au fost cei care au castigat contractul, cei din firma cu care s-a inteles Iotcu. Probabil dupa ce au castigat licitatia nu au mai vrut sa dea spaga, si asa l-au denuntat pe Iotcu. Prima transa de bani au mers la Iotcu iar pe traseu au dat de Dragan, care putea sa ia fapta asupra lui si sa zica ca pentru el sunt banii, astfel lucrurile se complicau pentru el pentru ca denuntatul a fost Iotcu, iar SRI luase urma banilor. Era oricum doar o chestie de timp pana cand il judecau si pe Iotcu pentru ca dupa declaratile care vor fi date legate de contact o sa se vada cine a influentat caietul de sarcini si pentru cine erau banii. Cat de prieten sa fi cu cineva ? atat de prieten incat sa-ti lasi familia, sa distrugi tot ce ai cladit, doar pentru a ispasi greselile altuia ? Sa stam stramb si sa judecam drept !

    Raspunde
  8. CE VA MIRATI……..ERA SUB ACOPERIRE DIN 2013…….SI MAI SANT MULTI ALTI….CREIERUL VOSTRU STAGNEAZA….!

    Raspunde
  9. Pai si Iotcu nu era tot sub acoperire? Inseamna ca si-a luat mana cineva de pe el. Dar numai de pe el? Asta-i intrebarea!

    Raspunde
  10. Sa plateasca pentru hotii si Iotcu , si Dragan dar si altii , Falca, Pistru etc. Nici unul nu-si poate justifica averea facuta , au fost niste saracii acum 10 ani si au ajuns buiaci de atatia bani si influenta ! La zdup cu ei !!!

    Raspunde
  11. tigan, pocait si politician..acum mai are o calitate: SIFONAR.
    sper ca va fi barem destituit din functie, mie sila sa vad Aradul condus de asemenea gunoaie. poate castiga un ban si stand la birt si dand pa goarna la organe pe aia care pleaca beti cu masinile…pt ca sa munnceasca nu e capabil..doar sa toarne si sa fure…

    Raspunde
  12. dureros este ca aici la noi la Arad , trebuie sa vina DNA-ul din Timisoara ca sa ne scape de asemenea gunoaie , ca organele de ordine aradene , politie procuratura dna , anaf , toate fara exceptie sant in buzunarul si la cheremul lui falcone si nu vor misca vreodata fara aprobarea lui .
    RUSINICA

    Raspunde
  13. tzigan borat din Covasint !

    Raspunde
  14. Dragan a vrut sa-si scape pielea, atat si nu mai mult.

    Raspunde
  15. Sifonar! Cuvantul perfect.

    Raspunde
  16. Neluta Cristian 27 iulie, 2015, 12:27 pm

    Evrika ! in sfarsit pot sa imi beau vodca in tihna , amu am un singur stapan , pe d-nul Falca , cel care mi-a promis ca voi fi primul pe lista la Senat , si ii multumesc anticipat pt. asta.

    Raspunde
  17. Cred ca e mina lui Falca! Intotdeauna a fost invidios!

    Raspunde
  18. Eu spun ca l.au ascuns, la fel ca pe Marta…. Sau poate il tin ca pe Iordache, pana vomita tot.

    Raspunde
  19. sa ii ia pe toti falca,igas,cionca,pistru,.indivizi care acum 10 ani umblau cu bicicleta iar acum au vile de milioane de euro. de unde ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.