Cristian Galea s-a lansat OFICIAL în cursa pentru Primăria Arad (VIDEO)

Cristian Galea s-a lansat OFICIAL în cursa pentru Primăria Arad (VIDEO)

Partidul Mișcarea Populară și-a lansat astăzi, 9 august, candidații cu care va aborda alegerile locale din 27 septembrie.

PMP se prezintă în fața alegătorilor din județul Arad cu oameni destoinici, determinați și dispuși să depună toate eforturile pentru a dezvolta orașele și comunele arădene. Lansarea a avut loc la reședința lui Cristian Galea, președintele organizației municipale PMP Arad și candidat la funcția de primar al Aradului, în prezența președintelui partidului, europarlamentarul Eugen Tomac, și a secretarului executiv Ioana Constantin.

Cristian Galea se prezintă pentru prima dată în fața cetățenilor Aradului în calitate de om politic. Este un nume nou în politica arădeană și promite să aducă experiența sa, cinstea, competența și morala creștină în conducerea unui oraș cum este Aradul. Antreprenor de succes, lider religios respectat și capul unei frumoase familii, Cristian Galea se aruncă în lupta politică ghidat de câteva principii ferme, de la care nu se va abate.

„M-am născut cu 43 de ani  în urmă și am avut ocazia să văd și modul în care a fost condusă țara noastră de un stăpân nesătul de putere și de familia lui în jurul căreia se învârteau toate dar și larga deschidere  a democrației care a urmat Revoluției din decembrie 1989. Am descoperit și libertatea spirituală, astăzi considerându-mă un creștin profund spiritual. Am avut ocazia să vizitez multe țări, fiind ispitit să las România în spate de câteva ori. Dar nu am făcut-o. Am avut așteptări mari legate de țara și orașul nostru. Văd aici un oraș condus tot de o pseudo-familie, în interesul propriu. Aradul este locul de unde tot mai mulți tineri și oameni inteligenți pleacă. Lupta pentru putere este o componentă a vieții de azi din orașul nostru iar principiul Divide et Impera se aplică prea mult și prea des. Dar este timpul ca aceste practici să înceteze și să redăm Aradul arădenilor. Eu sunt astăzi aici, în postura de om care vrea să câștige Primăria Aradului pentru că îmi doresc să se schimbe aceste lucruri. Timp de 43 de ani, am lucrat la educarea mea și la sporirea competențelor pe care le am iar Dumnezeu a lucrat la caracterul meu. Vă propun astăzi să ne fiți alături la nașterea unui proiect pe termen lung.

Am un program pentru Arad și arădeni, cărora le propun o serie de proiecte pe domenii și teme de acțiune. Vreau transparență totală în administrație  și stoparea risipei banului public. Voi accesa fonduri europene pentru digitalizarea instituțiilor. Educația copiilor și tinerilor va fi o prioritate. Aradul va deveni un adevărat oraș cultural. Vreau să conduc o administrație care va favoriza antreprenoriatul. Turismul în Arad va fi dezvoltat prin valorificarea tuturor resurselor. Voi crea în Arad condiții pentru un transport public civilizat, alternativ și facil. Aradul verde, care înseamnă parcuri și locuri de joacă bine întreținute în fiecare cartier și mai puțină poluare este alt proiect asupra căruia mă voi apleca după ce voi ajunge în Primărie. Lucrările publice vreau să fie de calitate, finanțate în mod transparent și finalizate la timp. Sunt doar câteva dintre proiectele la care am lucrat.

Cred că Aradul are un potențial mare, avem multe resurse neexploatate. Pentru aceasta este nevoie de lideri cu caracter sănătos și altruiști. Îmi doresc ca ca la Arad speranța să reînvie. Pentru asta trebuie să ne mobilizăm toți, cu mic cu mare, să ne ridicăm și să ne luptăm fiecare lupta”, a declarat Cristian Galea, candidatul PMP la funcția de primar al municipiului Arad.

Vedeți mai jos înregistrarea video a lansării:

Lansarea candidaturii lui Cristian Galea la Primăria Municipiului Arad în prezența președintelui PMP, Eugen Tomac si a secretarului general, Ioana Constantin. #live#aradulfericit

Publicată de Cristian Galea pe Duminică, 9 august 2020

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.