Cristian Galea și-a lansat candidatura la funcția de primar al Aradului

Cristian Galea și-a lansat candidatura la funcția de primar al Aradului

Cristian Galea și-a lansat duminică, oficial, candidatura la funcția de primar al Municipiului Arad.

Cristian Galea și-a anunțat candidatura din partea partidulului „Alternativa Dreaptă”.

Lansarea candidaturii a avut loc în prezența președintelui partidului Adela Mîrza, care a susținut cu entuziasm și determinare proiectul politic al lui Cristian Galea. La rândul său, Cristian Galea a subliniat în discursul de lansare a candidaturii, dedicarea pentru comunitatea arădeană, angajamentul său pentru transparență și buna guvernare, precum și determinarea de a aduce schimbări pozitive în Municipiul Arad. Experiența sa în administrația publică locală, echidistanța și echilibru de care a dat dovadă în ultimii ani pe scena politică, susținerea valorilor creștin-democrate și conservatoare, dar și deschiderea spre soluții inovatoare, care să aducă prosperitate urbei noastre, toate acestea reprezintă atuuri care îl diferențiază și îl singularizează pe Cristian Galea în cursa pentru Primăria Municipiului Arad.

Evenimentul a fost marcat de prezența numeroșilor susținători ai lui Cristian Galea, care au venit să își arate sprijinul și să împărtășească viziunea sa pentru un Arad mai prosper și mai bine guvernat. Echipa de campanie a lui Cristian Galea este hotărâtă să aibă o abordare proactivă și constructivă în dezvoltarea orașului, cu accent pe nevoile reale ale locuitorilor și pe soluții durabile pentru problemele cu care se confruntă comunitatea.

  1. Sa ne povesteasca cum a pus mana pe un spatiu din piata Vlaicu (cea distrusa in incendiu) pentru a infiinta casa de rugaciuni “Adoram”_baptista ?!

    Raspunde
  2. Corupția e specifică inclusiv Aradului. Şi ăştia îs probabil pesedişti comunişti!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.