Cristian Videscu: PNL încearcă din nou să-şi răsplătească clientela politică

Cristian Videscu: PNL încearcă din nou să-şi răsplătească clientela politică

Consilierii județeni PSD nu au votat proiectul de hotărâre privind validarea componenței nominale a Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Arad, din mai multe considerente, pintre care: Lipsa de transparență în procesul de selecție a reprezentanților societății civile în acest organism și refuzul grupului PNL și a președintelui CJ Arad, Iustin Cionca, de a vota amendamentul PSD privind renunțarea la indemnizație sau reducerea acesteia de la cuantumul actual de 20% din indemnizația președintelui Consiliului județean.

De asemenea, experiența persoanelor desemnate de președintele CJ Arad din partea societății civile, printre care se regăsesc un membru PMP și unul PNL, este pusă sub semnul întrebării, mai ales în urma studierii CV-urilor a doi dintre cei trei reprezentanți ai comunității. Spre exemplu, dl. Farcaș Ioan, fost consilier local municipal, membru al PNL Arad, își dorește, după cum rezultă din CV-ul depus la Consiliul Județean, un post în consiliul de administrație al SC TOP SA, nicidecum un post în cadrul ATOP.

„Dacă propunerile PNL vor fi validate de Consiliul Județean, societatea civilă ar urma să fie reprezentată în ATOP de către un membru PNL care, conform CV-ului, se vroia membru al Consiliului de Administrație de la SC TOP SA, vorbește limba spaniolă, scrie în engleză și înțelege în franceză, de către o doamnă avocat, membru al PMP, și de către un jurnalist. Cum s-a ajuns la aceste nominalizări ne poate spune doar domnul Cionca. Iar dacă domnia sa a primit aceste CV-uri de la partid, cum bănuim că primește toate deciziile importante pe care le are de luat în calitate de președinte al Consiliului Județean, așteptăm de la domnul Falcă să ne comunice un răspuns până la următoarea ședință a Consiliului Județean Arad care va avea loc la sfârșitul acestei luni”, afirmă consilierul judeţean PSD Cristian Videscu.

 

  1. Dl Videscu are perfecta dreptate. In ATOP ajung toti cei care trebuie rasplatiti pentru munca in folosul partidului unic PDL Arad

    Raspunde
    • Dar pentru ce sa fie rasplatiti cand ei nu fac nimic pentru comunitate? Pentru ce sa incasese cate 1800-2000 de lei pe fiecare sedinta, care nu dureaza mai mult de o jumatate de ora, (dar care se se organizeaza bilunar) si in care nu se-ntampla nimic?. Si nimic nu s-a intamplat inca din 2002, de cand a luat fiinta acest ATOP, prin Legea 218.

      Raspunde
  2. Pe Tifi l-au sarit? 🙂

    Raspunde
  3. cred ca da ca nu mai corespunde nevoilor actuale ale ticalosilor de la PD

    Raspunde
  4. de trădători PURCARU ați auzit?ce faci d-le Calimente?sa fie dat afara imediat!nu m-au votez Alde cu tradatorii

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.