Criza politică se ADÂNCEȘTE: Dăncilă ia în calcul SUSPENDAREA lui Iohannis

Criza politică se ADÂNCEȘTE: Dăncilă ia în calcul SUSPENDAREA lui Iohannis

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, aseară, la Antena 3, că PSD ia în calcul suspendarea președintelui Klaus Iohannis.

„Luăm în calcul şi suspendarea preşedintelui, pentru că atât timp cât ceri fiecărui cetăţean să respecte Constituţia, nu poate ca cel care trebuie să fie un exemplu pentru ceilalţi să încalce legea fundamentală”, a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă suspendarea președintelui Klaus Iohannis nu ar arunca țara în criză totală, Viorica Dăncilă a răspuns: „Deja suntem într-o criză, deja în România avem o criză. Avem o criză din punct de vedere insitituţional, avem o criză din punct de vedere al legilor şi actelor normative pe care trebuie să le adoptăm. Avem o criză din punct de vedere al stabilităţii şi al încrederii pe care alte state trebuie să o aibă în România. Şi avem un preşedinte care lasă toate aceste lucruri şi pleacă într-o vizită. Nu este rău că se duce într-o ţară precum Japonia, o ţară de apreciat, un model pentru multe alte state. Dar în această situaţie preşedintele trebuia să-i cheme pe toţi la masa dialogului şi să găsească o soluţie, pentru că este autorul, este preşedintele de facto al PNL şi este autorul acestei crize. (…)”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.