Criza provocată de CORONAVIRUS se ADÂNCEȘTE! Nu ne vom întoarce la viața normală decât din 2023

Criza provocată de CORONAVIRUS se ADÂNCEȘTE! Nu ne vom întoarce la viața normală decât din 2023

Numărul infecțiilor cu noul coronavirus continuă să crească de la o zi la alta iar veștile de la oamenii de știință nu sunt deloc bune. Aceștia susțin că nu ne vom putea întoarce la viața obișnuită decât din 2023, informează Digi24, care citează Digi World.

Oamenii de știință susțin că un vaccin împotriva Covid-19 nu ne va ajuta să ne reluăm viața dinainte de pandemie mai devreme de 2023, în ciuda eforturilor susținute de a găsi o modalitate pentru a imuniza populația.

Deși specialiștii susțineau că vor dezvolta un vaccin împotriva coronavirus până la finalul acestui an, acesta ar putea fi aprobat abia în primăvară și, chiar și așa, vor mai dura câteva luni bune, poate chiar și un an, până când întreaga populație va fi imunizată.

În concluzie, oamenii de știință atrag atenția că până va fi aprobat un vaccin și până vor putea fi imunizați oamenii, distanțarea fizică rămâne singura modalitate de a stopa extinderea virusului.

„Va trebui să avem restricții până anul viitor”, a spus prof. Charles Bangham, expert în imunologie la Imperial College din Londra.

Citește mai mult:

Criza declanșată de COVID-19 se adâncește. Oamenii de știință: ”Nu ne vom putea întoarce la viața dinainte de pandemie până în 2023!”

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.