„Crosul Regelui” – ciclism și alergare, la poalele Munților Zărandului

„Crosul Regelui” – ciclism și alergare, la poalele Munților Zărandului

Ecostuff Romania organizează un nou eveniment sportiv, King’s Cross – Crosul Regelui, destinat iubitorilor de mountain bike și alergare, în 25 – 26 mai, la Petriș, în județul Arad, la poalele Munților Zărandului.

Înscrierile pentru King’s Cross, se pot face până vineri, 24 mai, ora 12 online și la fața locului, în limita locurilor disponibile. Doritorii se pot înscrie aici: https://kingscross.ecostuff.ro/inscrieri

Sâmbătă, 25 mai, pentru pasionații sportului pe două roți este pregătit un traseu de 45,5 km, cu aproximativ 1000 de metri diferență de nivel. Traseul cuprinde ca punct central Cota Zero, de unde se intră pe traseul de creastă al Munților Zărandului cu vârfurile Ianăș – Cucuietu – Tufari – Omeag. Aici începe coborârea spre Roșia Nouă și înapoi la Petriș, la linia de sosire.

Până la Cota Zero se urcă pe drumuri forestiere spectaculoase, pe un traseu de 20 de km, trecând și prin Almășel, în județul Hunedoara.

Duminică, 26 mai, alergătorii au de ales între două trasee de 6 si respectiv 12 km, scurte, dar solicitante. Primul are 200 metri diferență de nivel iar al doilea este de fapt primul parcurs a doua oară în sens invers – cu 400 metri diferență. Avem pregătite urcări și coborâri, pământ și zone cu pietre, poteci prin pădure și drumuri pe culmea dealurilor.

Mai multe detalii despre eveniment, aici: https://kingscross.ecostuff.ro/ sau pe Facebook – https://www.facebook.com/events/699825562039481

Evenimentul este organizat de Ecostuff Romania în parteneriat cu Primăria Comunei Petriș.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.