Csilla Aur, despre lipsa creșelor: „Apucați-vă de treabă domnule primar, invitația specială ați primit-o deja de la ministrul Dezvoltării iar proiectul de la noi”

Csilla Aur, despre lipsa creșelor: „Apucați-vă de treabă domnule primar, invitația specială ați primit-o deja de la ministrul Dezvoltării iar proiectul de la noi”

Consilierul local PSD Arad Csilla Aur îi atrage atenția primarului municipiului Arad asupra lipsei creșelor.

„Mă întreb de câte semnale externe are nevoie primarul Bibarț pentru ca să bage în seamă sutele de părinți care cer în mod răspicat construcția de creșe în Arad. E rușinos că a trebuit să vină la Arad ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, pentru a-i deschide edilului ochii cu privire la această problemă, deranjându-l de la vânătoarea de ciori și de la amplasarea de bufnițe cauciucate în copaci. Înțeleg dacă nu ar exista solicitări dar realitatea arată exact cum am descris-o la începutul lunii aprilie când am depus, alături de colegii mei, un proiect de hotărâre care viza exact construcția de noi creșe în Arad. Practic Bibarț a primit totul pe tavă de la PSD, inclusiv sursele de finanțare. A preferat să politizeze chestiunea și să o ignore în detrimentul unor activități chestionabile pe care le cunosc toți arădenii. Cunosc problema de fond mult prea bine, pentru că lucrez în domeniu și sunt zilnic în contact cu numeroși părinți care nu au posibilitatea materială de a apela la zona privată și care doresc înființarea a cât mai multe creșe de Stat în apropierea locurilor de muncă. Da, administrația locală are o obligație de facto în acest sens și asta trebuie în sfârșit să înțeleagă Călin Bibarț. Acum ca și atunci îi transmitem un semnal clar: Apucați-vă de treabă, domnule primar”, afirmă consilierul local PSD Arad, Csilla Aur.

  1. Csilla , inainte sa debitezi bufnitarii ar trebui sa te consulti cu cei priceputi din PSD, cum ar fi d-na Vartaci . Stai linistita, Chesa…….nu se supara!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.