Cu AMENDĂ și ACTIVITATEA SUSPENDATĂ s-a ales o firmă din Arad care vindea ILEGAL băuturi alcoolice

Cu AMENDĂ și ACTIVITATEA SUSPENDATĂ s-a ales o firmă din Arad care vindea ILEGAL băuturi alcoolice

Un agent economic care comercializa ilegal băuturi alcoolice în cartierul Grădiște a fost amendat de polițiștii locali din cadrul Biroului Activitate și Control Comercial, activitatea firmei fiind, totodată, suspendată.

Controlul întreprins de polițiștii locali în acest sens s-a derulat în urma unei reclamații făcute prin Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală, la numărul de telefon: 0257-939. Verificările efectuate în temeiul H.C.L.M. Arad 192/2017, a O.G. 99/2000, actualizată și a Legii 252/2003 au relevat că agentul economic funcționa în domeniul alimentației publice fără a deține autorizările necesare.

Acesta a fost sancționat contravențional conform prevederilor O.G. nr. 99/2000 actualizată, pentru că a desfășurat un exercițiu comercial cu încălcarea prevederilor art. 5 alin. (1) și s-a dispus măsura complementară de suspendare a activității comerciale până la data autorizării, informează reprezentanții Poliției Locale Arad.

Controalele și verificările vizând legalitatea derulării activităților de alimentație publică pe raza municipiului Arad continuă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.