Cu cine „atacă” ALDE primăriile din Almaș și Covăsânț

Cu cine „atacă” ALDE primăriile din Almaș și Covăsânț

ALDE Arad și-a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, candidații la funcția de primar în comunele Almaș și Covăsânț, unde vor avea loc alegeri parțiale în luna iunie a acestui an.

Mihăiță Calimente, președintele ALDE Arad, candidații sunt Valentin Stoica, la Covăsânț, și Aurel Ginu Costea, la Almaș.

Dintre cei doi, doar Valentin Stoica a participat la conferința de presă, Aurel Ginu Costea fiind reținut la Almaș, unde tocmai se desfășura un sondaj de opinie în perspectiva alegerilor.

De remarcat, că Aurel Ginu Costea deține în prezent funcția de primar interimar al comunei Almaș.

Și celălalt candidat al ALDE deține o funcție în administrația locală, Valentin Stoica fiind consilier local la Covăsânț. Acesta și-a anunțat intențiile legate de comunitate, unde vrea să aducă investitori și să le ofere tinerilor perspectiva de a rămâne acasă, în comuna lor.

Nu în ultimul rând, plănuiește să înființeze o cooperație a cultivatorilor de căpșune, astfel încât produsele să poată fi valorificate, pe viitor, și sub formă de sucuri, dulceață sau compoturi.

  1. daca merge in campanie cu calimente scad sansele sa fie ales primar.

    Raspunde
  2. Suntem în 2017 și demult s-a inventat autoturismul pentru astfel de acțiuni.

    Raspunde
  3. Vali Stoica este consilier din iunie 2016 ,de la locale,DA? vreau sa stiu mai exact,multumesc.

    Raspunde
  4. Băi Raule,stai liniștit că Calimente nu a reușit să facă nici un consilier si mai grav ,nici un parlamentar,dinpotrivă,s-a picat și pe EL.

    Raspunde
  5. La anu,pe vremea asta vom mânca căpșune marca CALIMENTE ,ori Stoica?

    Raspunde
  6. Dacă dă cu fery,căpșunele vor dispărea!

    Raspunde
  7. Vali merită locul,a muncit mult în campanie,pe când ștruțul de lângă el nu are nici un merit.

    Raspunde
  8. Stoica vezi că îți scad șansele cu poza asta.

    Raspunde
  9. Spania te asteapta 14 mai, 2017, 7:05 pm

    Nu e rau,e bine ca ii dai idei la Cali,capsunele au mare trecere,ar putea pleca in Spania la cursuri,ca si asa nu a iesit parlamentar,oricum a vrut sa isi rotungeasca pensia !!!!!!!!!

    Raspunde
  10. Pai bine ma Calimenta ! eu te..am facut vedeta nationala cu banocii pe tine , si tu , nerecunoscatorule ! ma lasi prada ruginii , te dai cu capsunarii ! Traseistule !!!

    Raspunde
  11. E multilateral dezvoltat domnu !inceput nou,afaceri noi,mai trebuie sa stranga si apa de ploaie si e gata omul nostru !

    Raspunde
  12. Din cate inteleg,nici prietenii din partidul lui nu il agreaza(aici ma refer la cei pe care i-a adus el ),ii accepta meschinariile pana la alegeri,motiv pentru care Cali evita acestea.

    Raspunde
  13. Domnule Stoica , daca vrei sa ai o sansa reala la Primaria Covasant nu te mai poza si nu mai te afisa cu insul asta numit Calimente , simpla lui aparitie iti injumatateste sansa de a deveni primar !

    Raspunde
  14. Felicitari Vali,daca nu era Calimente nu ai fi avut sansa sa ajungi la primarie !

    Raspunde
  15. Mai rabda pamantul sub Calimente ? de cat se tot plimba pe la partide!

    Raspunde
  16. vali succes.fara vermorel,nu merita sa fie in prajma ta.

    Raspunde
  17. Dragos Patraru , indragitul realizator al emisiunii … Starea Natiei , spunea … unitatea de masura a nesimtirii este CALIMENTA ! alte comentarii sunt de prisos !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.