Cu mașina pe faleza Mureșului, printre pietoni și bicicliști (VIDEO)

Cu mașina pe faleza Mureșului, printre pietoni și bicicliști (VIDEO)

Șoferul unei mașini înmatriculate în Timiș a condus aseară autoturismul pe faleza Mureșului, printre pietoni și bicicliști.

Deși accesul autoturismelor este interzis, șoferul nu a ținut cont de acest lucru și a condus mașina pe aleea de pe dig, pe  care se află marcată și pista pentru biciclete.

Fapta sa a fost filmată de un arădean care se plimba cu bicicleta iar imaginile (vezi jos!) au ajuns pe Facebook.

Nu știm până la această oră dacă protagonistul a fost identificat și sancționat.

https://www.facebook.com/sleeky10/videos/1348484368635393/

Video: Sleeky

  1. Nu este primul caz.În altă seară un alt teribilist a,, reușit,,să parcurgă cu autoturismul pista de biciclete de la Maranata la clubul Constructorul,fără să-l deranjeze cineva.Între terasa Perla și Belvedere,seară de seară,trec autoturisme ducându-și ocupanții unii spre terase la ,,răcorire,,alții să acceseze pasarela spre terasa Rațio Beach.Nimeni nu-i vede,deși accesul auto pe acolo este înterzis! Deranjează pietonii,familii care își plimbă copiii,bătrâni ieșiți să ia o gură de aer proaspăt,bicicliști nevoiți să oprească, deși pista este locul lor de deplasare.Și semnalizarea rutieră are deficiențe în zonă.Lipsesc indicatoare,altele sunt mâzgălite și invizibile sau orientate greșit.Cred că Poliția locală nu vrea să combată și să sancționeze faptele ilegale,comise de niște indivizi certați cu legea care pun pe primul plan confortul lor propriu,afișând un dispreț total față de semeni.

    Raspunde
  2. politia locala se face ca nu vede dar amendeaza pe cei care nu au unde parca

    Raspunde
  3. Ar trebui ca nici o masina sa nu mai ajunga pe mal , sa fie pusi stalpi pt. a bloca ,asa cum era mai demult . Macar acolo sa putem lua o gura de aer curat ! Pe traseul dintre cele doua terase se circula ca pe centru .

    Raspunde
  4. In cartierul Bujac, seara e seara un motociclist ruleaza ca la raliu.Politia ,,nu vede „.Se crede ca este un foarte apropiat al politistilor. Cine va lua masura de a-l potoli pe motociclist ?

    Raspunde
  5. POLITIA LOCALA dis de dimineata cu masinile institutiei se prezinta pe la chioscurile alimentare servesc micul dejun si cafeluta, binenteles insotita de o tigara DUPA socializarea de dimineata nu-i mai vede nimeni.MASINI parcate pe trotuare, pe spatii verzi. mizeria in urma vandalizarii pubelelor cu gunoi.INDIFERENT daca sunt sunati nu raspund la solicitarile cetatenilor.POLITIA este platita totusi din banii cetatenilor.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.