Cui îi este FRICĂ de Sebastian Bulumac?

Cui îi este FRICĂ de Sebastian Bulumac?

Deși la ora la care scriem aceste rânduri nici măcar nu a fost nominalizat ca și candidat al PLUS la funcția de primar al Aradului, Sebastian Bulumac a început să le dea fiori partenerilor de competiție electorală. Sau pre-electorală.

Să-i luăm pe rând. Și pe scurt.

Primii care se tem de o eventuală nominalizare a lui Bulumac sunt cei de la USR, deoarece acesta le-ar putea surclasa candidatul nominalizat deja (deputatul Sergiu Vlad) în cazul unei candidaturi comune, așa cum se prefigurează.

Pe urmă, se tem de Bulumac liberalii, care ar avea de luptat cu un candidat redutabil, căruia nu prea au ce să-i reproșeze, cu ce să-l atace. În schimb, ei sunt atacabili, har Domnului!

Se tem de Bulumac și social-democrații, pentru că acesta ar putea polariza în jurul său mai mult decât candidatul PSD, fie el chiar și unul de bun simț (senatorul Mihai Fifor).

În fine, se tem de Bulumac toți cei care sunt tributari, sub o formă sau alta, sistemului transpartinic care guvernează Aradul, aceasta fiind explicația pentru care i se pun atâtea bețe în roate inclusiv în interiorul PLUS.

P.S. Faptul că Sebastian Bulumac a fost susținut și de PSD în 2016, când a candidat ca și independent la funcția de primar al Aradului, nu e o piatră de moară. Dimpotrivă, e dovada faptului că Sebastian Bulumac a fost un candidat suficient de puternic încât să determine un partid de talia PSD să-l susțină.

Foto: Arhiva

  1. sper ca dl Bulumac sa ne scape de Falca si hoarda de ticalosi care au distrus orasul

    Raspunde
  2. da ar fi o solutie dar nu si-a anuntat candidatura

    Raspunde
  3. Despre Dl. Sebastian Bulumac se aude doar din patru in patru ani, cand sunt alegeri locale! O fi oare „Olimpic” ori…oportunist? Totodata, ma mai intreb : peste patru ani ce partid o sa mai reprezinte?

    Raspunde
    • Esti surd si orb deci. Somn usor in continuare sub poalele Budigoaiei.

      Raspunde
      • Degeaba il jignesti. Are dreptate. Ce realizari are Bulumac ? Ce a facut pentru aradeni in ultimii 4 ani de cand a candidat pentru functia de primar din partea PSD?

        Raspunde
        • dar cei de sub fustele Budigoaiei ce au facut? au prosperat din bani publici, Aradul a ajuns vai de steaua lui. dl Bulumac nu e in administratia publica nu lucreaza la stat ci in mediul privat. cu siguranta ar fi facut multe lucruri bune daca era primar din 2016 dar are timp si de la vara incolo. sa ne ajute Dumnezeu sa scapam de toti capatuitii de acum si va fi bine.

          Raspunde
          • Lasa-i pe aia ca nu despre aia e vorba aici. Asa zic toti ca ar fi facut si ca ar fi dres daca ar fi fost pe functii, dar cand ajung pe functii toti se imbogatesc in dauna omului de rand pe care il uita si pentru care nu fac nimic. Fara exceptie. Daca vrea sa fie primar ar fi trebuit in ultimii 4 ani sa se implice si sa se remarce politic , dar el nu s-a remarcat cu nimic nici macar la niver declarativ.

  4. In domeniul culturii face confuzii grave, un oportunist sustinut din umbra de „oameni” care au furat pe vremea lui Branc (de la catedrala 1996-98). Hm

    Raspunde
  5. Stimate Orlando, te-a platit Adela pentru articol?

    Raspunde
  6. oricata energie negativa se consuma la comentariile astea fara rost (propun siteului sa le blocheze) este foarte clar ca Bulumac este singurul care are sanse sa scape Aradul de mafia PD- PNL si PSD care sant mana in mana.

    Raspunde
  7. Singurul care se poate lupta cu gasca Falca.

    Raspunde
  8. Bulumac a avut un scor mic si in 2016 sustinut de PSD, de ce s-ar teme acum de Bulumac cand ar fi posibil de candidatul partidului PLUS care nu are mai mult de cateva procente, sub 5% a progului electoral (nu stim sigur cat are ca nu a participat singur la vreun scrutin si nici nu participa ca nu se face de ras) iar impreuna cu USR ar avea undeva la scorul aliantei +1-2% cat ar putea avea Bulumac ca intentie de vot, deci adunate toate procentele probabile ar fi maxim undeva la 15%, cu indulgenta, deci, va straduiti degeaba sa inoculati in mintea unora ca Bulumac are un potential de speriat dupa ce s-a pupat cu Fifor pe gingii in 2016.

    Prosteala pe fata

    Raspunde
  9. De unde si pana cand ii dati atata importanta lu bulumac asta , un arivisto-cameleon, cand e taranist, cand e reprezentantul societatii civilo-cristesca , cand psd-ist cand plus-ist , in concluzie …VARZA!

    Raspunde
  10. DA, a furat cu sotu’ prea putin in trecut. Mai manca si acum

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.