Culmea ABSURDITĂŢII, la Arad: Lazurcă A PLECAT, Văcean A RĂMAS!

Culmea ABSURDITĂŢII, la Arad: Lazurcă A PLECAT, Văcean A RĂMAS!

Cătălin Lazurca, preşedintele Comisiei de Cultură din Consiliul Local Municipal, şi-a dat demisia din funcţia de consilier local municipal „din motive personale”. De remarcat, că demisia vine a doua zi după evaluarea managerului Filarmonicii de Stat Arad, controversatul Alin Văcean. Lazurca nu a dorit să lege demisia sa de faptul că lui Văcean i-a fost acordată, în sfârşit, notă de trecere, dar este clar că între cele două există o legătură.
„Cam 10 ore de discuţii, explicaţii şi negocieri, pe parcursul cărora alţi 6 oameni s-au străduit din răsputeri, uneori cu ochii aproape în lacrimi, să mă convingă că un trepăduş submediocru, dar ambiţios şi răzbunător, trebuie să rămînă manager al Filarmonicii.
10 ore la capătul cărora ceilalţi doi membri ai comisiei de evaluare, reprezentanţi onorabili ai onorabilei bresle a managerilor muzicali, şi-au coordonat în aşa fel notele încît orice notă aş fi dat eu, în limitele grilei de punctare, managerul să se aleagă cu o medie de trecere.
10 ore pe parcursul cărora, deşi şedinţa a fost publică, n-am văzut chipul nici unui consilier, fie el de la comisia de cultură sau nu.
10 ore la începutul cărora am văzut un viceprimar excedat, pentru ca la finalul lor să văd un viceprimar doar uşor dezamăgit.
Cam asta ar fi: în privinţa Filarmonicii mi-e foarte greu să cred că voi mai face vreo declaraţie publică. Dacă există întrebări, ar fi bine să le adresaţi celor care, ani la rînd şi evaluare după evaluare, au lustruit soclul micului trepăduş. Aceiaşi, mulţi dintre ei, care azi nici măcar nu sughiţă cînd rostogolesc în gură cuvinte mari precum cultură arădeană, capitală, douămiidouăzecişiunu”, a afirmat Cătălin Lazurca după evaluarea cu pricina, aspra căreia vom reveni cât de curând.
Nu de alta, dar arădenii trebuie să afle cum de i s-a permis unui personaj atât de detestat ca Văcean să rămână, în continuare, în fruntea uneia dintre cele mai prestigioase instituţii din Arad.

  1. Pacat, era unul dintre consilierii buni, cu activitate si initiative bune. Singurul lui pacat era ca juca in echipa Falca! 🙂

    Raspunde
  2. Kafka ar fi invidios pe ce se intampla la Arad……….

    Raspunde
  3. Incet, incet, oamenii care stiu ce inseamna valoarea, lasa loc nonvalorilor care, cand spun valoare se gandesc doar la bani.

    Raspunde
  4. Motivul cel mai important al demisiei lui e urmatorul, sa inrolat in echipa de tucalari a lui H. R. Patavievici cu care va merge prin tara sa jigneasca inteligenta si bunul simt al romanilor, culmea , pe bani multi .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.