CULMEA CRUZIMII! Şi-a ţinut SOŢIA şi FIUL într-o CUŞCĂ timp de ANI DE ZILE

CULMEA CRUZIMII! Şi-a ţinut SOŢIA şi FIUL într-o CUŞCĂ timp de ANI DE ZILE

Unele fapte depăşesc orice imaginaţie în ceea ce priveşte cruzimea şi răutatea cu care sunt comise. Iar când acestea sunt săvârşite faţă de membrii familiei, lucrurile devin şi mai grave.

Un bărbat din Argentina, în vârstă de 66 de ani, şi-a ţinut timp de mai mulţi ani nevasta şi fiul legaţi cu lanţuri într-o cuşcă.

Femeia de 61 de ani şi băiatul ei, de 32, au fost hrăniţi printre gratii cu mâncare pentru câini şi li s-a dat să bea benzină.

Poliţia a fost chemată de nişte rude ale familiei pentru a verifica locuinţa respectivă. Ei au fost şocaţi când au văzut condiţiile groaznice în care erau ţinuţi cei doi. Fiul era autist, abia vorbea, iar mama s-a ales cu probleme mentale grave. Felul în care arăta cuşca este greu de imaginat, fiind plină de mizerie şi resturi.

Eduardo Oviedo, cel care a comis această faptă de nedescris, a fost condamnat pentru răpire şi pentru tratamente inumane şi riscă 15 ani de închisoare.

Acesta a fost supus şi unor expertize psihiatrice, iar soţia şi fiul lui sunt la spital, mai mult ca sigur rămânând cu traume pe viaţă.

Sursa: mirror.co.uk

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.