Culmea IPOCRIZIEI: „PNL nu susține proiectul legii pensiilor speciale pentru parlamentari” SERIOS!?

Culmea IPOCRIZIEI: „PNL nu susține proiectul legii pensiilor speciale pentru parlamentari” SERIOS!?

Iustin Cionca, prim-vicepreşedinte al PNL Arad, a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că proiectul legii pensiilor speciale pentru parlamentari este o născocire a parlamentarilor PSD, care au în vedere doar logica beneficiilor personale și a privilegiilor pentru aleși. Totodată, Cionca a spus că PNL nu susține acest proiect, contrazicându-i astfel pe parlamentarii liberali care au susţinut proiectul, între care şi colegul său de la Arad, deputatul Mihăiţă Calimente.

„Din capul locului vă pot spune că Partidul Național Liberal nu susține proiectul legii pensiilor speciale ale parlamentarilor. Acest proiect nu este nimic altceva decât o metodă nerușinată prin care Victor Ponta încearcă să-și țină aproape majoritatea parlamentară, fără de care și-ar putea pierde postul de prim-ministru. Conducerea PNL își asumă poziția de a nu susține proiectul inițiat de PSD, iar această decizie politică este valabilă pentru toți parlamentarii liberali. În loc să se gândească cum să-și crească propriile pensii, parlamentarii PSD și cei ai majorității formate în jurul lui Victor Ponta ar trebui să susțină majorarea alocațiilor pentru copii la 200 de lei, așa cum prevede proiectul depus de PNL, sau măcar dublarea lor la 84 de lei”, a declarat Iustin Cionca.

În același timp, prim-vicepreședintele PNL Arad anunță că liberalii cer demisia lui Călin Popescu Tăriceanu din fruntea Senatului, pe motiv că are un comportament abuziv, pentru că refuză în continuare publicarea Hotărârii prin care senatorul PSD Dan Șova să poată fi arestat.

„Este evident că singurele preocupări ale majorității formate în jurul PSD sunt beneficiile, privilegiile și fuga de justiție. Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, refuză în continuare, printr-un abuz și o atitudine anti-constituțională, să publice Hotărârea de încuviințarea a arestării senatorului Dan Șova, deși Curtea Constituțională a cerut Senatului redactarea unei hotărâri în acest caz și publicarea ei în Monitorul Oficial. Este o bătaie de joc la adresa justiției, iar faptul că domnul Tăriceanu încă mai este în fruntea Senatului denotă faptul că majoritatea PSD sfidează pe toată lumea, de la CSM, la DNA, la CCR și, cel mai important, sfidează românii. Noi, cei din PNL cerem în continuare demisia domnului Călin Popescu Tăriceanu din funcția de preșesinte al Senatului”, a mai declarat Iustin Cionca.

De remarcat, că Legea privind pensiile speciale pentru parlamentari arată cât de ipocriţi sunt liberalii. Deşi PNL a transmis că nu susţine acordarea pensiilor speciale, peste 50 de parlamentari liberali au semnat proiectul de lege. Cu alte cuvinte, liberalii ar vrea să beneficieze de prevederile acestei legi, însă, dacă se poate, fără a-şi asuma vreo responsabilitate publică.

  1. te-ai gasit tu Cioncoiule care stai (ca nu se poate spune ca lucrii) pe bani publici mii de lei de la Apa si Canal si de la GAL Pecica, plus utilajele care iti lucra la greu pe la lucrari publice, sa comentezi de nesimtire…
    Cate mii de lei pe luna incasezi din bani publici fara ca macar sa mergi la servici?? cu asta ar trebui sa incepi fiecare conferinta nu cu ce fac altii da??

    Raspunde
  2. Vine si randul lui! Oare cum dorm oamenii astia noaptea?

    Raspunde
  3. Cata nesimtire poate sa aiba acest exparlamentar care a votat sa se taie pensii,salarii,si chiar alocatii pentru copii,are tupeu sa vina sa dea lectii de morala el?,trebuie sa isi foloseasca morala la contractele grase care le are cu primariile din judet si sa nu mai jefuiasca bugetele locale al acestora.

    Raspunde
  4. Acest om vorbeste de funie in casa spinzuratului.
    Retine!Nu poti sa prostesti toti oamenii tot timpul,dar poate esti interest sa prostesti doar unii oameni.Cred ca putina decenta in a comenta astfel evenimentele,ar fi binevenita.

    Raspunde
  5. mai fratilor liberali,macar puneti sa bata campii unul mai curat putin ca asta si asa ia banii de la stat degeaba.

    Raspunde
  6. cand vorbesti de liberari , te referi la cei care au ramas fideli liberalismului adevarat ,si sant gruopati in jurul lui tariceanu , sau de acele tarfe politice care s-au aliat cu puscariabili de la PDL in speranta ca vor pune mana pe ciolan .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.