Cum a avut loc accidentul de la Ineu, în care și-a pierdut viața o femeie iar mai multe persoane au fost rănite

Cum a avut loc accidentul de la Ineu, în care și-a pierdut viața o femeie iar mai multe persoane au fost rănite

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad a dat publicității circumstanțele accidentului de ieri după-amiază, de la Ineu, în care și-a pierdut viața o femeie iar mai multe persoane au fost rănite.

Potrivit IPJ Arad, în după amiaza zilei de 14 martie, în jurul orei 16,40, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, a avut loc un accident, pe D.J. 792, în afara localității Ineu. Un bărbat de 36 de ani, din Vârfurile, în timp ce conducea un autoturism, dinspre Seleuș spre Ineu, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Ineu. În urma impactului, și-a pierdut viața o femeie de 49 de ani, pasagera în primul autoturism, șoferul și doi copii minori, din același autoturism, fiind transportați la spital în vederea evaluării stării și acordarea de îngrijiri medicale.

De remarcat, că polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.