Cum a avut loc accidentul în care o tănără însărcinată a fost grav rănită

Cum a avut loc accidentul în care o tănără însărcinată a fost grav rănită

Femeia însărcinată rănită grav în urma accidentului rutier care a avut loc marți dimineața se afla la volanul autoturismului care s-a izbit de un copac.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad informează că la data de 16 ianuarie, în jurul orei 9.50, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier.

Din primele cercetări a reieșit că o femeie de 30 de ani, din Sântana, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 791, în afara localității Zimandu Nou, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un pom.

„În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto și a unei pasagere de 60 de ani. Șoferița nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest, din cauza rănilor suferite, urmând a-i fi recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Citește și:

Accident rutier pe un drum din județul Arad. O femeie însărcinată în patru luni a fost grav rănită

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.