Cum alegem ținutele pentru activitățile din weekend

Cum alegem ținutele pentru activitățile din weekend

Cu toții așteptăm sfârșitul de săptămână pentru a ne relaxa, odihni și pentru a petrece mai mult timp în familie. După o săptămână în care ai ales să porți costum și cămăși, pentru weekend, îți dorești o ținută mai relaxantă, însă cu personalitate. Alege-ți ținutele în funcție de activități, încearcă să ai un aspect îngrijit și ia în calcul faptul că ținuta aleasă te va ajuta să ai o stare bună.

Zi de relaxare acasă

Este foarte bine să-ți iei o zi liberă, fără activități, să te odihnești și să te relaxezi. Poți începe ziua cu un mic dejun târziu, apoi bucură-te de confortul casei și citește, ascultă muzică, povestește cu familia sau uită-te la un film.

Îți dorești să stai toată ziua în pijama? Este alegerea perfectă. Sunt foarte multe modele de pijamale de barbati pe care le poți purta și în timpul zilei. Alege un model confortabil și bucură-te de această zi.

Evită să porți tricouri uzate sau haine vechi, decolorate. Nu îți vor da starea de care ai nevoie.

Vrei să ai o zi mai activă? Îmbracă-te într-un costum sport și relaxează-te activ.

Plimbare prin parc

Preferi să mergi cu bicicleta? Poartă haine ușoare, care să-ți ofere mobilitate, și nu uita de cel mai important accesoriu: casca de protecție.

Vrei să alergi? Este alegerea perfectă să îți începi ziua astfel. Dacă este frig afară, alege o pereche de pantaloni speciali pentru alergat, care să îți ofere mobilitate, o bluză pentru confort termic și un hanorac sau o geacă specială pentru drumeții. Dacă ai nevoie de ceva nou, colecția de hanorace de la Fashion Days te va inspira cu siguranță.

Pentru o plimbare, alege o pereche de blugi sau pantaloni lejeri, un pulover și o geacă confortabilă. În zilele geroase, completează ținuta cu o căciulă și un fular călduros.

Weekend la munte

Fiind sezon de schi, un weekend la munte este ideal pentru mișcare și relaxare. Dacă îți place acest sport, cumpără-ți echipament special. Costumul trebuie să fie de calitate, să îți ofere mobilitate și confort termic în același timp. Cele mai importante accesorii sunt casa și ochelarii de schi. Indiferent de experiență și nivelul de dificultate al pârtiei, nu practica acest sport fără casca de protecție.

Dacă preferi drumețiile și săniușul, adaugă în bagaj pantaloni și bluze de corp care să îți țină de cald. Pentru exterior, alege lucruri impermeabile, care să te protejeze de frig și umezeală. Acestea te vor ajuta să te bucuri și mai mult de zăpadă.

Pentru restaurant și serile petrecute în cabană, poartă pantaloni confortabili sau blugi, un pulover de lână sau un hanorac și neapărat încălțăminte lejeră. Pantofii sport sunt alegerea perfectă pentru că lasă piciorul relaxat.

Indiferent ce alegi să porți, poartă cu stil și vei avea un weekend perfect.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.