Cum arată acum NEPOATA lui Stalin! Bunicul ei S-AR RĂSUCI ÎN MORMÂNT dacă ar vedea-o! (GALERIE FOTO)

Cum arată acum NEPOATA lui Stalin! Bunicul ei S-AR RĂSUCI ÎN MORMÂNT dacă ar vedea-o! (GALERIE FOTO)

Dacă ai întâlni-o pe stradă, nici prin gând nu ți-ar trece că este nepoata unuia dintre cei mai temuți oameni din istoria omenirii.

Chrese Evans (FOTO), acum în vârstă de 44 de ani, este fiica Svetlanei Iosifovna Alliluyeva, cunoscută și ca Lana Peters (singura fiică a lui Stalin, marele dictator sovietic).

Ea este cel de-al treilea copil al Svetlanei Alliluyeva. Aceasta a emigrat în Statele Unite încercând să scape de numele tatălui său, iar aici a fost căsătorită de trei ori, având trei copii. Ultima a fost Olga, care și-a schimbat apoi numele în Chrese Evans.

Chrese locuiește acum în Oregon, unde are un mic magazin de antichități.

Dacă o vezi pe stradă, ai crede că este ultimul fan punk în viață: are părul pe jumătate ras, jumătate lung și blond, este plină de tatuaje și obișnuiește să se machieze strident.

stalin_s_granddaughter_s_bohemian_life_shocks_russia

 

 

Chrese se îmbracă mereu în așa fel încât să iasă în evidență.

nepoata stalin

Plină de tatuaje și îmbrăcată mereu în haine deșănțate, femeia este descrisă de mama sa ca fiind o americancă getbeget: ea nu pare să aibă nici o legătură cu ceea ce a însemnat bunicul său, dictatorul Joseph Stalin.

3247756B00000578-3496532-image-a-23_1458218730093 stalin_s_granddaughter_s_bohemian_life_shocks_russia2,w=273,c=0.bild

 

Singurul lucru pe care pare să îl fi moștenit de la celebrul său bunic este pasiunea pentru arme, dacă e să ne luăm după fotografiile postate de aceasta pe rețelele de socializare.

57541

 

Sursa: dailymail.co.uk

  1. Săracu Stalin ar striga tot ”Tolvai”.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.