Cum au MURIT membrii echipajului SMURD prăbuşit în lacul Siutghiol

Cum au MURIT membrii echipajului SMURD prăbuşit în lacul Siutghiol

Au apărut primele rezultate în ceea ce priveşte moartea echipajului SMURD care a căzut cu elicopterul în lacul Siutghiol.

Astfel, s-a dovedit că asistenta şi pilotul au murit înecaţi, în timp ce medicul şi copilotul au decedat din pricina multiplelor traumatisme.

Ancheta în acest caz va continua, aşteptându-se ca medicii legişti să prezinte o concluzie oficială privind moartea celor patru.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, în cadrul şedinţei de guvern, că a primit primele concluzii ale Ministerului de Interne cu privire la accidentul aviatic de pe lacul Siutghiol, în care a fost implicat un elicopter SMURD. Totodată, premierul a anunţat că intenţionează să ceară un audit extern cu privire la activitatea ISU, condus de Raed Arafat.

„Ca om, am toată compasiunea şi toată solidaritatea pentru familiile victimelor (de la Siutghiol, n.r.). Am primit primele concluzii de la Ministerul de Interne. Sunt de acord şi vom aproba şi în Guvern primele responsabilităţi care trebuie asumate. Eu cred şi va fi nevoie în continuare să continuăm să aflăm cum s-a produs şi cum s-a ajuns la această tragedie. Cu siguranţă, şi Parchetul va face ceea ce ţine de atribuţiile legale ale Parchetului”, a declarat premierul Victor Ponta, în prima şedinţă de Guvern în noua formulă a Executivului.

Totodată, premierul a anunţat că intenţionează să ceară un audit extern cu privire la activitatea ISU.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.