Cum au vrut patru bărbați să ÎNȘELE un arădean. La final, VICTIMA s-a ales cu CASA DETERIORATĂ

Cum au vrut patru bărbați să ÎNȘELE un arădean. La final, VICTIMA s-a ales cu CASA DETERIORATĂ

Patru bărbați au fost prinși de polițiștii arădeni, în timp ce demontau burlanele unui imobil din municipiu. Aceștia urmau să amplaseze altele noi, însă fără a avea acordul propietarului.

În data de 12 februarie, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat în flagrant delict, pe strada Coloniștilor din municipiu, patru bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 44 de ani care înlăturau părți ale unui imobil. Cei patru au fost surprinși în timp ce smulgeau și demontau o parte a șarpantei acoperișului și a burlanelor de scurgere a apei pluviale, montând în locul acestora altele noi în scopul de a fi retribuiți pentru „lucrarea” efectuată.

„Din verificările efectuate, s-a constatat că activitatea prestată de cei în cauză nu ar fi beneficiat de acordul proprietarului imobilului, neexistând vreo autorizație în acest sens. Cei patru s-au ales cu dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Totodată, aceștia au fost sancționați conform legii 12/1990 cu amendă în valoare de 2.000 de lei pentru efectuarea de acte comerciale fără autorizație. Bunurile utilizate (burlanele) în vederea prestării de servicii au fost indisponibilizate de polițiști”, precizează Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

  1. Acelasi lucru s-a intamplat vineri si in Seleus, la casa a doi pensionari. Au fost tot 4 tigani. Posibil sa fi fost aceiasi. Insa dupa amenintarea cu politia si dupa ce au iesit vecinii in sprijin, au disparut fara urma, luati de o masina cu numar de Timis

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.