Cum îi vor AFECTA pe ROMÂNI la buzunar SCHIMBĂRILE din 1 iulie

Cum îi vor AFECTA pe ROMÂNI la buzunar SCHIMBĂRILE din 1 iulie

Din data de 1 iulie 2016, românii vor avea parte de schimbări majore în cea ce privește facturile pentru gazele naturale, energie și părinții vor avea mai mulți bani.

Facturile de curent vor fi mai mici cu 2%. Scăderea se datorează atât ieftinirii energiei electrice pe Bursă, cât şi scăderii tarifelor percepute de diferite companii si aprobate de stat.

Gazele naturale se ieftinesc cu 3% pentru consumatorii casnici. Decizia vine după ce Guvernul a decis blocarea calendarului de liberalizare pentru gazele din producţia internă până în martie 2017.

Tot astăzi, indemnizația minimă acordată părinților va crește de la 600 de lei, la 1.063 de lei, iar mamele care au optat pentru un singur an de concediu maternal pot depune cereri pentru prelungirea sau reluarea concediului de creștere a copilului.

Registrul Auto Român va elibera clienţilor noul model al Cărţii de Identitate a Vehiculului. Acesta va conţine elemente noi, precum norma de poluare a maşinii.

Astfel, părinții vor avea mai mulți bani, consumatorii de gaze naturale și curent vor plătii mai puțin și conducătorii vor dispune de noul model al Cărţii de Identitate a Vehiculului.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.