Mai multe articole din rubrica "" ↑

Cum insistă PSD, la Arad, să se transforme în PNL. Azi, GROSOLĂNIA la adresa lui Zoli Lovas. Oare ce mai urmează?

Cum insistă PSD, la Arad, să se transforme în PNL. Azi, GROSOLĂNIA la adresa lui Zoli Lovas. Oare ce mai urmează?

PSD începe să devină, la Arad, un fel de PNL (PDL). Nu săriți ca arși, că vă și explic de ce! Scurt, că n-am timp de prostii. Deci, fraților social-democrați, ați ajuns la fel ca și cei de peste drum, pe care-i blamați, din momentul în care ați acceptat să vă asumați, în nume propriu, toate textele care vi se bagă pe gât, de sus sau de aiurea, sub formă de comunicate de presă. Așa fac și pedeleii, peste drum, așa faceți și voi! Așa aș vrea să cred că a făcut și social-democratul Beniamin Vărcuș, care a acceptat să se ia fără menajamente de actorul Zoltan Lovas, care, da, este mai mereu „abonat” la prezentările evenimentelor culturale din urbe. Care evenimente sunt finanțate, în mare parte, de la bugetul municipiului (sau al Consiliului Județean, după caz), instituții aflate sub bagheta administrației municipale sau județene (din nou, după caz!). Care administrații sunt conduse, e drept, de liberali, nu de social-democrați. Deloc întâmplător, aș spune. Cum deloc întâmplător este și faptul că Zoltan Lovas prezintă multe dintre evenimentele de  care pomeneam. Și nu de ieri, de azi, ci de foarte mult timp. Deloc întâmplător, pentru că o face bine. E actor, ce naiba!
Și acum, partea a doua: Fiecare partid are câte un om, remunerat, care se ocupă de comunicatele de presă. Bun, PNL are o armată, bine dosită prin tot felul de regii din subordinea administrației municipale sau județene, lucru bineștiut (de aceea, la liberali nu sunt chiar toate comunicatele la fel!). Majoritatea acestor PR sunt foști colegi din presă. Am o rugăminte la ei, pentru că știu cum e (am fost și eu la un moment dat într-o asemenea postură): Mai trageți-i de mânecă pe cei care cred că dacă sunt șefi pe la partide le știu pe toate, dețin adevărul absolut. Sau, dacă nu puteți, plecați. Renunțați.
În partea a treia mai spun doar că PSD a comis o grosolănie atacându-l pe unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai Aradului. Oare ce mai urmează? O inchiziție roșie ca în perioada 2000 – 2004?! Să sperăm că nu!

Loading...
 1. Chestia cu “Ciocu mic! Acum noi suntem la putere” este peste tot. Sa nu uitam inca ca fiecare pasarica pe limba ei piere.

  Raspunde
 2. PSD si PNL aceeasi mizerie

  Raspunde
 3. despre inchizitia portocalie cu falca torquemada cu armata din subordine oare numai de bine

  Raspunde
 4. Daca stai cu porcii o sa mirosi a porc!! Ma uit la fel de fel de politicieni de moment sau de mai multe momente si ce vad?… Preocupari superficiale, nici macar mediocrii nu par sa fie. Cacatul din pacate este dulce cand faci parte dintr-un partid politic. In acel moment nu mai trebuie sa gandesti important este sa iti asumi anumite scrieri si idei promovate de partid! Cine si le asuma este promovat la circul globus sa se faca de ras mai departe si sa auda lumea in ce reprezentatii grandioase apare! Baiatul de care pomenesti pare mai aproape de multimea vida decat de o anumita valoare! Nici nu am auzit de el, de fapt!

  Raspunde
 5. din pacate politicienii toti fara exceptie sunt o apa si un pamant

  Raspunde
 6. Problema este ca toti au vazut ca modelul obraznic a lui falca a avut succes si il aplica si ei.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.