Cum pot solicita arădenii bolnavi de COVID-19 concentratoare de oxigen GRATUIT

Cum pot solicita arădenii bolnavi de COVID-19 concentratoare de oxigen GRATUIT

Municipalitatea anunță că au sosit încă 30 de concentratoare de oxigen pentru pacienții arădeni bolnavi de Covid-19.

Primăria Municipiului Arad împreună cu voluntarii asociației „Sfântul Martin” distribuie gratuit, la domiciliul pacienților, concentratoarele de oxigen şi pulsoximetrele.

Solicitările se fac exclusiv prin medicul de familie. Primăria Arad a pus la dispoziția medicilor de familie un număr de contact disponibil non-stop, unde aceştia pot comunica nevoia de concentratoare de oxigen.

„Generozitatea și solidaritatea arădenilor își arată din nou roadele! În urma implicării și a donațiilor făcute, astăzi au sosit încă 30 de concentratoare de oxigen necesare pacienților bolnavi de Covid-19. Acestea vor fi distribuite gratuit la domiciliul pacienților, în urma solicitărilor făcute prin medicii de familie”, spune edilul Călin Bibarț.

Deși este o inițiativă lăudabilă, arădenii au criticat dur faptul că este nevoie ca aceste aparate să fie cumpărate din donații și că nu s-au alocat fonduri de la stat. De asemenea, au acuzat Primăria că „se laudă” cu ceea ce au realizat alții, adică persoanele care au donat pentru aceste aparate.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.