Mai multe articole din rubrica "" ↑

Cum poţi circula cu tramvaiul FĂRĂ BILET! Metoda SIMPLĂ la care apelează MII DE ARĂDENI

Cum poţi circula cu tramvaiul FĂRĂ BILET! Metoda SIMPLĂ la care apelează MII DE ARĂDENI

Zeci de mesaje sunt postate, zilnic, de arădenii care se anunţă între ei despre controalele angajaţilor Companiei de Transport Public pe mijloacele de transport în comun.

Ora, numărul tramvaiului şi staţiile în care urcă controlorii (inclusiv fotografii ale acestora, realizate cu telefonul mobil) sunt comunicate pe Facebook, în grupul „Controlori Arad”, astfel încât cei aproape 6000 mii de membri pot să-i evite pe aceştia şi să călătorească fără bilet.

Limbajul membrilor este unul specific, controlorii Companiei de Transport Public fiind numiţi papagali, microbi, golani, „muşchetari”, ciumpalaci sau chiar şobolani.

Grupul de Facebook se bucură de un real succes în rândul arădenilor, astfel încât a luat naştere inclusiv o competiţie sportivă pe temă, care va fi organizată în perioada 28 februarie – 14 martie. Este vorba de „Olimpiada de fugit de controlorii CTP”.

Foto: Facebook

Loading...
 1. Vai de capul vostru, ziar de rahat. In loc sa fiti oameni care vin cu informatii benefice pentru societate , Incurajati gainariile. Sunteti penibili…
  În locul CTP.ului v-as tara prin tribunale.

  Raspunde
  • Un om cu capul pe umeri.

   Raspunde
  • Care e mai de rahat ? Noi că le înghițim toate mizeriile ! Nu sunt de acord să plătesc un preț imens pentru condiții mizere! 🙂 Cei târăți în tribunal ar trebui să fie ei! Tramvaie la 1 oră. Linii în zone gen Zona industrială scoase, ca noi să mergem pe jos. Întârzierea sau venirea lor Prea repede, jeg, miros, primirea boschetarilor. Mai spun ? Sa nu mai spun ca te prind intre uși de n-ori ca is tramvaiele tinichea, sau nici macar nu se mai deschid ușile cand s-ajungi in statie… Toate fiind ruginite. No shit..

   Raspunde
 2. Ciprian Viorel Pacurar 11 ianuarie, 2018, 1:09 pm

  Sa fie angajati controlori, pe fiecare tranvai. Poftim ce olimpiada doriti voi, nu ar mai fi posibila de mentinut.

  Raspunde
 3. bvo! foarte bine fac pt ca un bilet costa 3 lei. mai mult decat in Bucuresti!

  Raspunde
 4. Atata timp cat facem biletele 3 lei si scumpiti tot noi ce vreti sa facem? Dupa ce ca si conditiile din tramvaie sunt foarte josnice si tramvaiele sunt pline, nu ai cum sa stai jos, toti bătrânii care umbla cu tramvaiu si nu plătesc nimic doar pentru ca sunt pensionari si pe deoparte mai si comenteaza ca nu le dai locul tau sa stea jos, pe langa asta si controlorii numiti nu degeaba de noi(controlori arad) sobolani si in toate felurile avand motivele noastre deoarece ei vor doar sa fure si sa isi bage banii in buzunarele lor, amenintandu-te ca daca nu le platesti cheama politia si cand suna se fac ca ploua si pleaca efectiv. Astept hate.

  Raspunde
  • Oh, rar amenda sincer . Auzi un “Hai 15 lei de un pachet de tigari si gata”… de asta sunt asa bine văzuți. Banii merg in buzunar, cu multi alti lei. Cum s-a zis mai sus, cand ploua prefer să merg pe jos, afară sau in tramvai tot vad ca sunt plouata sau chiar inundată intr-un cartier:)). E bine ca aparatele au foaie “defect”, spre informarea noastră și a “amenzii” noastre…

   Raspunde
 5. Succesuri la olimpiada ! 🙂

  Raspunde
 6. Ca e foarte scump corect. Ca e mizerie corect. Ca nu respecta orarul cel mai adesea corect. Dar de ce nu se controleaza si cei drogati , cei “colorati”, galagiosi? Controlorii se dau viteji cu elevii, cu femeile, cu persoanele mai timide …nu si cu “rromii”. Prin zona piata sarbeasca-confectii nu calca picior de controlor. De ce?

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.