Cum pradă gaşca PDL de la „cultură” banii arădenilor

Cum pradă gaşca PDL de la „cultură” banii arădenilor

Gheorghe Falcă şi gaşca din jurul său au inventat o nouă găselniţă pentru putea a prăda banii arădenilor, scrie Flacăra Roşie.
Aşa a apărut Centrul Municipal de Cultură Arad (a nu se confunda cu Centrul Cultural Judeţean!), instituţie prin care banii publici ajung în buzunarele cui trebuie. Inclusiv în cele ale salariaţilor de acolo, selectaţi pe criterii politice, care mai mult taie frunze uscate la câini decât se preocupă de cultură. Preocupările lor sunt altele: să împrăştie banii publici. Aşa se face că am auzit şi noi că se vorbeşte despre ditamai purcoiul de bani (vreo 30.000 de EURO!) pe care stimabilii de acolo doresc să-i consume pe un eveniment cu Andrei Pleşu şi Horia Roman Patapievici. Consilierul local Cătălin Lazurca, cică, ştie mai multe despre subiect. Acuma, nu zice nimeni că nu e important să aduci un Pleşu, un Patapievici la Arad.
Dar de banii ăştia, să ne înţelegem, aduci un laureat Nobel pentru literatură (care, by the way, nici nu cere atât!). Or, din câte ştim noi, Patapievici şi Pleşu nu au luat (încă) premiul. Aşa că mai tăiaţi un zero, fraţilor, de la suma aia colosală, că ne faceţi să scriem de voi tot la două zile.

Sursa: Flacăra Roşie

  1. las’ sa vina. ca daca ii interactiv ii intrebam cat au luat sa cuvante pa la noi. si ar fi naspa pt ditai intelectualii sa ne minta in fata ca au luat banii de 5 loganuri sa vorbeasca juma’ de ora.

    Raspunde
  2. Iotcu cel cu petitia de cleptocratie stie?!

    Raspunde
  3. Pai daca tot avem atatia bani de ce sa nu-i cheltuim?

    Raspunde
  4. autostrazi mai face cineva? sau merem ca badea cartan pe jos ca drumurile is vai de ele.

    Raspunde
  5. Amu mă, dacă limita de achiziții publice e de 30.000 de euro, ce vroiai să facă ? Ar face bine ăștia cu premiu’ Nobel să se alinieze prețurilor de pe SEAP și legislației din România, ce mama dracului!

    Raspunde
  6. Aradul nu are nici o sansa de a deveni capitala culturala europeana! Asa zisa candidatura este o gaselnita a lui Pinochio, alias Falca, in scopuri electorale si pentru a sifona bani publici! Banii pentru campaniile electorale se obtin cel mai usor in urma evenimentelor culturale! Vai si amar! Dar, atat timp, cat generalul Coldea e la putere, nimeni nu-i poate face nimic lui Pinocchio!

    Raspunde
  7. cu 30.000 de euro renova maternitatea din oras.Ca nimeni cu functie politica nu vine sa vada in ce conditii se naste in ARAD.Domnule FALCA,ce faceti daca pe una dintre artistele care vin in oras pentru spectacolele tinute in capitala europeana,o apuca o sangerare? unde o duceti de urgenta?ginecologia e dezastru.Mergeti intr_o vizita,va rog.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.