Cum PRĂPĂDEŞTE Centrul Cultural Municipal BANII ARĂDENILOR pentru a servi INTERESELE ELECTORALE ale primarului FALCĂ

Cum PRĂPĂDEŞTE Centrul Cultural Municipal BANII ARĂDENILOR pentru a servi INTERESELE ELECTORALE ale primarului FALCĂ

Senatorul Mihai Fifor, vicepreședinte al PSD Arad, are mari îndoieli cu privire la agenda calendarului cultural al Centrului Municipal de Cultură Arad pentru anul 2016.

„De cele mai multe ori nu este suficient să vrei, trebuie să și poți și mai ales să știi să faci diferența între formele triviale de cultură de masă de tip proletcultist și manifestările artistice de ținută, în măsură să ofere o elevație spirituală și un stimul intelectual veritabil unei comunități. Aradul are tradiții culturale puternice, artiști autentici și un public cu exigențe ridicate. Parcurgând agenda Centrului Municipal de Cultură Arad pentru anul 2016, nu sunt naiv să nu remarc, fiind și de specialitate, că aceasta este dimensionată pentru a servi intereselor actualului primar în an electoral și aici disting clar două direcții: Costul în sine al acțiunilor și nivelul artistic al lor din punct de vedere estetic”, a declarat Mihai Fifor.

„Nu este o noutate faptul că Gheorghe Falcă și consilierii PNL, pe care îi poartă la breloc, ne-au obișnuit cu manifestări foarte scumpe, cu concepte culturale subțirele, cu un puternic iz provincial, care aluncă mai degrabă în zona agitației de masă. Multe dintre ele sunt pur și simplu aruncate în agendă, fără a exista intenția dezvoltării unor tematici de substanță, criteriul fiind unul de ordin numeric și nicidecum unul de natură conceptuală. Sper că nimeni nu se îndoiește că PSD Arad nu va fi cu ochii în patru când vine vorba despre bugetul alocat culturii în anul 2016 și va urmări cu atenție modul în care este cheltuit banul public, atât cantitativ cât și calitativ”, a afirmat senatorul social-democrat.

În acest sens (fotocopie, jos) PSD Arad a solicitat informaţii despre mai multe acţiuni ale Centrului Cultural Municipal care ridică serioase semne de întrebare.

solicitare Centrul Municicipal de Cultura

  1. Orlando!!
    Tu cum primeai bani????????

    Raspunde
  2. sa ne spuna centrul cultural cum a platit pe promovare unui anumit ziar din Arad zeci de mii de lei numai anul trecut

    Raspunde
  3. nu-mi plac oltenii (Falca, Fifor) dar de data asta unul dintre ei are dreptate. banii aradenilor se cheltuie pe imaginea primarului. ar trebui ca in semn de protest la actiunile alea sa nu mearga nimeni

    Raspunde
  4. ajutoooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrr najut0oooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.