UPDATE/ Cum s-a întâmplat accidentul grav din această dimineață. Una dintre victime a decedat

UPDATE/ Cum s-a întâmplat accidentul grav din această dimineață. Una dintre victime a decedat

Accidentul care a avut loc în această dimineață, în urma căruia o femeie și-a pierdut viața, a fost provocat, potrivit primelor cercetări, de un șofer în vârstă de 80 de ani care avea o alcoolemie de 0,20 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

„La data de 11 august, a avut loc un accident rutier grav în municipiul Arad. Din cercetări a reieșit că autoturismul condus de un bărbat de 80 de ani, din localitatea Gothatea, județul Hunedoara, care cirucla pe Calea Radnei din municipiul Arad a intrat în coliziune, la intersecția cu strada Mioriței, cu un autoturism condus de un bărbat de 22 de ani, din localitatea Bârzava. Autoturismul condus de bărbatul de 80 de ani a fost proiectat într-un stâlp de electricitate după care a ricoșat într-un alt autoturism care se afla parcat pe Calea Radnei. În urma impactului o femeie de 67 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 80 de ani, a decedat. iar acesta  a fost rănit grav. Tânărul de 22 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar bărbatului de 80 de ani i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

UPDATE/ S-a reușit testarea bărbatului de 80 de ani cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 0,20 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.