Cum să alegeți tipurile potrivite de pulovere pentru femei în această iarnă

Cum să alegeți tipurile potrivite de pulovere pentru femei în această iarnă

Vreți să cumpărați un pulover de damă online, dar nu aveți idee de unde să începeți? Nu este nevoie să căutați mai departe! Acest ghid vă va ghida prin diferiți pași care trebuie urmați pentru a putea cumpăra cu succes un pulover pentru femei prin intermediul unui comerciant online.

În plus, veți afla ce trebuie să știți despre tipurile de pulover de damă disponibile. Așadar, nu mai amânați – permiteți-mi să vă ajut să alegeți puloverul ideal pentru colecția dumneavoastră de haine de iarnă. Dar înainte de asta, să începem cu câteva noțiuni de bază.

Un pulover este un tip de bluză cu mâneci lungi, care este de obicei tricotată sau croșetată. În trecut, puloverele erau confecționate din lână, dar acum pot fi confecționate din mai multe materiale diferite, cum ar fi bumbacul și materialele sintetice.

Există multe pulovere de dama diferite din care puteți alege și fiecare are un decolteu, o lungime a mânecilor, o deschidere și o croială diferite. De cele mai multe ori, puloverele sunt purtate deasupra unui tricou, a unei cămăși de damă cu nasturi sau a altor cămăși, sau pur și simplu singure.

Când vine vorba de alegerea unui pulover de damă, există numeroase opțiuni. Cu toate acestea, cu siguranță le puteți încerca pe cele de mai jos, deoarece sunt ușor disponibile și vor adăuga un plus de stil garderobei dvs.

S-ar putea să fi auzit de cardigane, pulovere cu guler înalt, etc., dar există o posibilitate ca nici măcar să nu fi auzit de cele enumerate mai jos. Cu toate acestea, merită să încercați să le purtați și puteți avea câteva declarații de stil serioase cu aceste selecții.

1. Puloverul pescăresc

Acestea sunt puloverele groase, cu textură intensă, create pentru a fi purtate în aer liber și vin într-o serie de culori, cum ar fi maro, cafenii, cafenii, verzi etc. Grosimea puloverului de pescar o depășește pe cea a altor tipuri de pulover de damă, oferind o cantitate semnificativă de căldură, permițând în același timp purtătorului să se miște liber, chiar și atunci când execută sarcini grele de muncă.

Puloverele care sunt tricotate manual tind să fie voluminoase, dar puteți găsi, de asemenea, variante ale acestui stil care sunt realizate cu ajutorul unei mașini de tricotat. Cu toate acestea, aceste pulovere tind să aibă o textură mai subțire în general.

2. Pulover cu tricotaje groase

Cine nu se bucură de confortul confortabil al unui pulover de damă gros? Acest soi special de pulovere este ideal pentru a fi folosit pe tot parcursul iernii, deoarece are o greutate mai mare și o grosime mai mare decât ar avea un cardigan sau un pulover subțire.

Tricotarea fibrei pe ace mai mari cu fire chunky are ca rezultat crearea de pulovere cu tricotaje groase. Acestea pot fi tricotate folosind fie punctul simplu garter stitch, fie un model mai complex de cusături.

În ciuda faptului că puloverele voluminoase pot să nu fie cea mai măgulitoare alegere pe care o pot purta femeile, nu se poate nega faptul că acestea au un minunat aspect confortabil în favoarea lor! Așadar, data viitoare când vă decideți să cumpărați pulovere pentru femei online, dați-i o șansă acestei piese să facă parte din dulapul dumneavoastră, alaturi de sacouri si camasi dama.

3. Pulover cu guler tip pâlnie

Știi în ce împrejurări un pulover cu guler înalt devine un guler pâlnie? Ei bine, acesta este cazul atunci când articolul în cauză este mare și gigantic. Puloverul cu gât pâlnie are un guler care este format din nervuri groase.

Unul dintre aceste pulovere cu gât mare poate fi purtat peste un top sau un tricou și asortat cu un sacou de dama, o pereche de blugi sau pantaloni slim.

4. Pulover tip jumper

Jumperele sunt cel mai relaxat tip de pulover și pot avea fie mâneci scurte, fie lungi. În plus, acestea sunt disponibile în diferite lungimi. Cea mai bună parte la aceste pulovere este că le puteți purta la serviciu sau la orice altă ocazie în care trebuie să purtați ceva mai puțin elegant.

5. Pulover supradimensionat

Cu toții putem vedea de ce trendul puloverelor supradimensionate este atât de popular de ceva timp – sunt modalitatea ideală de a rămâne la căldură în zilele mai reci și arată uimitor cu perechea dvs. preferată de blugi.

Nu numai că este suficient de călduros pentru a alunga senzația de frig în aer, dar vă dă și impresia că iarna este încă departe.

6. Pulover Fair Isle

Fair Isle este un mod de a tricota în rotund care provine din Insulele Shetland. Folosește cinci culori în rânduri diferite pentru a realiza un model colorat. Acum, o mulțime de pulovere sunt numite pulovere „Fair Isle”.

Acesta este un termen general pentru orice pulover de damă cu un model complicat și colorat, în special unul cu un model asemănător cu o bavetă pe umeri și pe piept și o singură culoare pe mâneci și în jumătatea inferioară.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.