Cum să creezi ţinute geniale cu hanorace pentru bărbaţi

Cum să creezi ţinute geniale cu hanorace pentru bărbaţi

Hanoracul este unul dintre articolele vedetă pentru ţinutele casual şi sport masculine. Chiar dacă a început sezonul de vară nu înseamnă că trebuie să renunţi la această piesă minunată.

Hai să descoperim cu poţi combina hanorace pentru bărbați lejere şi să beneficiezi de un look distins.

Hanorace şi blugi scurţi

Dacă vorbim de ţinute casual, cu siguranţă, vorbim de hanorace şi blugi scurţi. Combinaţia este potrivită pentru orice ieșire în serile răcoroase, asigurând confort ridicată şi libertate de mişcare. Selectează blugi cu rupturi decorative şi hanorace în nuanțe pastel, adaugă pantofi sport albi şi bucură-te de o timp liber cu o  ținută impecabilă!

Hanorace şi pantaloni sport

Outfiturile sport pot fi creionate cu ușurința cu ajutorul unor hanorace subțiri şi a unor perechi de pantaloni bărbaţi lejeri, realizaţi din materiale ușoare care asigură stare de bine chiar şi când temperaturile sunt incendiare. Pentru că vorbim de ținute sport, vorbim de buzunare bine integrate care pot păstra obiectele personale. Completează ţinuta cu o pereche de adidaşi coloraţi şi ochelari de soare, te vei simți impecabil!

Hanorace cu mânecă scurtă şi sort de baie

Hanoracele corect selectat pot fi vedete pentru ţinutele lejere de zi cu zi. Selectează hanorace fără mâneci pentru zile caniculare şi combină-le cu pantaloni scurţi sau șort de baie. O pereche de șlapi sau espadrilele cu imprimeu marinăresc pot fi soluții geniale care pot completa un outfit urban autentic. Pentru a crea ţinute cu stil, în tendinţe bazează-te pe contraste. Selectează un hanorac cu mânecă scurtă în nuanțe pastel şi pantaloni în culori puternice, te vei bucura de energie. 

Cum trebuie selectate hanoracele în sezonul cald?

Dacă îţi doreşti să te bucuri de toate avantajele hanoracelor şi când temperaturile sunt ridicate, acordă puţină atenţie unor amănunte minore. Orientează-te către piese realizate din materiale naturale cu proprietăţi absorbante. Cele confecționate din bumbac sunt potrivite pentru această perioadă. Analizează cu atenţie designul şi dimensiunea, îţi doreşti să beneficiezi de libertate de mişcare, deci este indicat că modelul favorit să îţi vină perfect! Alege hanorace fără mâneci, sunt piesele cheie pentru anotimpul cald!

Sursa de imagine:
Elena Efimova / Shutterstock.com

(P)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.