Cum se vor desfășura în Arad evenimentele cu ocazia Zilei Naționale și a Sărbătorilor de Iarnă

Cum se vor desfășura în Arad evenimentele cu ocazia Zilei Naționale și a Sărbătorilor de Iarnă

Centrul Municipal de Cultură Arad va transmite live online mai multe evenimente care au fost programate să se desfășoare în lunile noiembrie și decembrie, majoritatea dedicate Sărbătorilor de Iarnă.

Din cauză că perioada de restricții se va prelungi, se fac toate demersurile necesare pentru a se putea realiza evenimentele dedicate Zilei Naționale a României, Zilei de Moș Nicolae și Sărbătorilor de Iarnă astfel încât acestea să fie realizate fără public, informează CMCA.

Apoi, evenimentele vor fi difuzate fie prin transmisiuni live online, fie vor fi înregistrate și postate pe paginile de internet ale instituției: cmcarad.ro, facebook/Centrul Municipal de Cultură arad, facebook/Cinematograf Gradiste, facebook/MuzeulPreparandiei, youtube/Centrul Municipal de Cultură Arad.

De asemenea, evenimentele organizate de Centrul Municipal de Cultură Arad vor fi difuzate și pe platforma facebook/scenaonlinearad, în fiecare zi de sâmbătă.

Din programul evenimentelor online nu vor lipsi piesele de teatru de păpuși, atelierele de creație online, spectacole interactive pentru copii, concerte camerale, concerte de colinde și cântece de iarnă.

Cei care vor realiza aceste evenimente vor fi artiști din Arad dar și din alte județe ale țării, care vor fi prezenți în sala cinematografului din Grădiște (care dispune de o scenă adaptată pentru concerte/recitaluri) și în sala Regele Ferdinand de la Palatul Administativ.

Evenimentele sunt programate să se desfășoare în perioada 14 noiembrie – 19 decembrie.

Transmisiunile evenimentelor pentru copii se vor desfășura dimineața, în timp ce concertele vor fi transmise seara.

Centrul Municipal de Cultură Arad a participat și la Programul de revitalizare a vieții culturale după perioada stării de urgență.

Între 15 iunie 2020 și 15 septembrie 2020, în grădinile de vară de la Cinematografele Arta, „Solidaritatea“ din Gai și cinematograful din Grădiște, dar și în curtea Muzeului Preparandiei au avut loc proiecții de filme în aer liber, concerte camerale, spectacole de muzică clasică și poezie, Școala de vară „Vara de Arte“, la care au participat, păstrând distanțarea socială, în medie 70 spectatori/eveniment.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.