Cum va fi VREMEA în ŢARĂ, de PAŞTI. Prognoza pe REGIUNI

Cum va fi VREMEA în ŢARĂ, de PAŞTI. Prognoza pe REGIUNI

Potrivit estimărilor meteorologilor, vremea în ţară, de Paşti, va fi obişnuită pentru această perioadă calendaristică, caracterizată de temperaturi normale şi, în multe regiuni, de precipitaţii sub formă de ploi. La munte, precipitaţiile pot fi mixte în unele nopţi mai reci.

CRIŞANA
După un început de lună ceva mai rece, din 8 aprilie tendinţa va fi de încălzire uşoară, până la valori medii de 12 grade Celsius. Nu se anunţă precipitaţii, dar sunt posibile.

BANAT
În prima parte a lunii aprilie, valorile termice se vor situa între 13 şi 15 grade. Nu sunt anunţate precipitaţii în ziua de Paşti, dar acestea nu sunt excluse.

TRANSILVANIA
Valorile termice vor fi mai scăzute la începutul lunii, dar începând cu data de 9 aprilie vor creşte uşor şi treptat şi se vor apropia de medii de 10 – 12 grade Celsius în ultimele două zile. Va ploua aproape zilnic, slab cantitativ.

MARAMUREŞ
În prima parte a lunii vremea va fi mai rece, dar după data de 8 aprilie temperaturile vor creşte până la 10 – 12 grade Celsius. Vor fi ploi aproape zilnic.

OLTENIA
Începând din 9 aprilie temperaturile vor creşte până la valori medii de 13 – 14 grade Celsius. Vor fi şi ploi, slabe cantitativ, pe arii extinse.

MOLDOVA
Valorile termice se vor situa între 12 şi 15 grade. În prima săptămână, va ploua doar local şi trecător, apoi vor fi ploi, în general slabe cantitativ, pe arii mai extinse.

MUNTENIA
După data de 9 aprilie temperaturile vor creşte până la valori medii de 13 – 14 grade Celsius. Posibile ploi, în general slabe cantitativ, pe arii extinse.

DOBROGEA
După data de 10 aprilie, valorile termice se vor situa între 12 şi 14 grade. Nu se anunţă precipitaţii.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.