CUMPLIT/ Drumurile din România fac NOI VICTIME! O fetiță de 2 ani A MURIT după ce A CĂZUT dintr-o căruță și A FOST TÂRÂTĂ mai bine de 1 km

CUMPLIT/ Drumurile din România fac NOI VICTIME! O fetiță de 2 ani A MURIT după ce A CĂZUT dintr-o căruță și A FOST TÂRÂTĂ mai bine de 1 km

O fetiţă de doi ani a sfârșit tragic, miercuri după-amiază, după ce a căzut din căruța în care se afla împreună cu un verișor de-al ei, în vârstă de 14 ani.

Incidentul s-a petrecut în localitatea vasluiană Rediu Galian.

Din primele cercetări ale polițiștilor, se pare că nenorocirea s-a produs din cauza unui șanț aflat în drum. Cei doi copii s-au dezechilibrat, iar haina cu care era îmbrăcată micuța a rămas agăţată de partea din faţă a căruţei, copila fiind târâtă pe jos mai bine de un kilometru. Verișorul ei a fost și el rănit, suferind escoriaţii la un picior. Acesta a strigat după ajutor, iar mai mulţi localnici au intervenit pentru a opri căruţa.

Calul a fost oprit cu dificultate, iar fetiţa a fost urcată apoi într-o maşină şi dusă la un centru medical de permanenţă din satul învecinat. În zonă a fost trimis un echipaj de terapie intensivă mobilă, precum şi un elicopter SMURD, însă, micuța nu a mai putut fi salvată, în pofida manevrelor de resuscitare făcute de către echipajul medical al ambulanţei.

În urma anchetei preliminare, s-a constatat că fetiţa de doi ani fusese lăsată nesupravegheată de către mama sa. Polițiștii efectuează acum cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.