Cursanții Școlii de Modeling Angels au învățat despre „Limbajul corpului și îmbunătățirea posturii trupului”, seminar susținut de Alexandru Urdaș (GALERIE FOTO)

Cursanții Școlii de Modeling Angels au învățat despre „Limbajul corpului și îmbunătățirea posturii trupului”, seminar susținut de Alexandru Urdaș (GALERIE FOTO)

Seminarul cu tematica „limbajul corpului și îmbunătățirea posturii trupului”, susținut de manechinul internațional care profesează ca fizioterapeut în Londra și Arad, Alexandru Urdaș, a avut loc înainte de finalizarea celei de-a X-a ediții a cursului de modeling Angels.

În cadrul seminarului, cursanții Școlii de Modeling Angels din grupa de vârstă 11-18 ani au învățat despre cum pot să-și îmbunătățească postura corpului, ce greșeli să evite în privința pozițiilor corpului care în timp duc la patologie precum spondiloză, cifoză sau lordoză lombară. Alexandrul a vorbit, utilizând în paralel și metoda demonstrației, despre analiza diferitelor poziții corecte și vicioase ale corpului în picioare, șezând și în timpul mersului, urmărind postura capului, gâtului, umerilor, trunchiului, brațelor, șoldurilor, coloanei, genunchilor, gleznelor și tălpilor. În discuția despre postura sănătoasă s-au specificat următoarele elemente: capul trebuie să fie drept, umerii la același nivel în plan orizontal, coloana vertebrală trebuie să fie dreaptă  daca e privită din spate și ușor curbată, dacă e privită din lateral. Șoldurile este bine să respecte o orizontală, iar genunchii să fie drepți.

În partea a doua a seminarului, Alexandru a vorbit, la cererea cursanților, și despre modeling, despre beneficiile practicării acestuia, oferind sfaturi legate de managementul acestei ocupații.

Alexandru, în vârstă de 23 de ani,  vorbește fluent limba italiană, engleză și franceză, practică în mod freelancer modeling-ul de la 17 ani la nivel local, unde este imaginea unui magazin de haine pentru bărbați, în timp ce la nivel național și internațional a fost prezent la diferite prezentări de modă. A terminat studiile de lungă durată la specializarea Balneo-Fizio-Kinetoterapie și Recuperare Medicala din cadrul Facultății de Medicina și Farmacie, la UVVG Arad.  Crede că încrederea în sine te duce departe, are capacitatea de a te face o persoană fericită și atrăgătoare, iar modelingul practicat ca hobby are puterea de a te ajuta să-ți promovezi anumite calități. Pentru a fi gentleman, un bărbat trebuie să dovedească frumusețea în simplitate, respect, încredere, clasă în sens de stil și sănătate. Alexandru practică Fizioterapie și Masaj, îi place botanica, fiind un fermier natural în devenire, și își dorește să dețină un magazin de costume masculine.

Seminarul „limbajul corpului și îmbunătățirea posturii trupului” face parte din programa dezvoltată de agenția Angels Events Models, privind educația estetică a cursanților din cadrul școlii de modeling, organizat de aceasta cu ajutorul specialiștilor.

În următoarea perioadă va avea loc partea practică, cursanții urmând să participe la prezentări de modă, unde vor avea posibilitatea de a aplica toate cunoștințele acumulate în cadrul cursului.

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.