Curse spre două oraşe din Italia de pe Aeroportul Internaţional Arad

Curse spre două oraşe din Italia de pe Aeroportul Internaţional Arad

Reprezentanţii companiei greceşti Lumiwings, cu baza principală la Forli, în Italia, au anunțat într-o conferinţă de presă desfăşurată la Arad, că operatorul aerian va începe zborurile, din această primăvară, și de pe Aeroportul Internațional arădean.

Anunţul este o confirmare a celor publicate de ziarul nostru luna trecută.

Astfel, începând din 4 iunie, lunea și vinerea se va zbura de la Arad la Forli şi Perugia.

De remarcat, că în prețul biletului, care pornește de la 45 de euro, va fi acceptat și un bagaj de cală în greutate de 23 de kilograme.

Ovidiu Moșneag, directorul Aeroportului Internațional Arad, a subliniat că aceste curse regulate spre Italia reprezintă o deschidere importantă pentru Arad și zonele adiacente. „Aeroportul este funcțional 24 de ore din 24 pentru orice situație, oamenii sunt pregătiți. Ei sunt la post la orice secundă. Toate dotările și tot ce este necesar există în Aeroport. Sigur, ne dorim să schimbăm dotările din 1986 și ne dorim accesarea fondurilor prin POIM pentru a aduce echipamentele la standardele de astăzi, pentru că Aeroportul Arad nu deservește doar arădenii. Este un serviciu adresat unei regiuni”, a declarat Ovidiu Moşneag.

Iulian Scrieciu, reprezentantul companiei Lumiwings, a declarat că Aradul a fost ales ca urmare unor studii de piață și cercetări extinse, care au reliefat faptul că la Arad există un potenţial foarte mare. „Concurenţa este aproape inexistentă, dacă nu ne uităm la Timişoara. Vor fi curse full eco-class cu 139 de locuri la un avion şi 168 de locuri la al doilea avion”, a spus Iulian Scrieciu. El a afirmat că se mizează atât pe traficul turistic, dar şi pe necesitatea de deplasare a investitorilor italieni din vestul ţării.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.