Cursuri on-line în școlile în care vor fi amenajate secții de votare, în perioada 25 – 29 septembrie

Cursuri on-line în școlile în care vor fi amenajate secții de votare, în perioada 25 – 29 septembrie

În unitățile școlare din județul Arad în care vor fi amenajate secții de votare, cursurile se vor desfășura on-line în perioada 25 – 29 septembrie.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea cu numărul 46 din 22.09.2020 privind suspendarea activităților didactice în unitățile de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru alegerile locale 2020.

Conform acestei Hotărâri, activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în cadrul unităților de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru desfășurarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secțiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă, se suspendă începând cu data de 25 septembrie până la data de 29 septembrie inclusiv.

Activitățile didactice în unitățile respective vor fi desfășurate în sistem on-line, conform metodologiilor specifice aprobate la nivelul Ministerul Educației și Cercetării, urmând a fi reluate cu prezența fizică a elevilor în școli începând cu data de 30 septembrie, cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță și igienă sanitare, precum și a scenariilor de funcționare prevăzute în Anexa la Hotărârea CJSU Arad nr. 49 din 22.09.2020.

Hotarare scoli alegeri

Foto: Arhivă

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.