Cursurile de administrator de condominii sunt în stand by din cauza neconcordanțelor legislative

Cursurile de administrator de condominii sunt în stand by din cauza neconcordanțelor legislative

Uniunea Locală a Asociațiilor Locative anunță că începerea cursurilor de administrator este în așteptare din cauza neconcordanței legate de standardul ocupațional și a unei implimentări unanim acceptate din punct de vedere legislativ.

ULAL Arad urmărește și solicită toate informațiile necesare Ministerului Dezvoltării, Autorității Naționale pentru Calificări, pentru a putea demara activitatea în conformitate cu legislația, dar și pentru a putea organiza orele de curs teoretic și practic în cel mai eficient mod cu putință.

„Până în prezent, organizarea oricărui tip de curs de calificare pentru administratorii de condominii nu a fost posibilă din cauza lipsei unor răspunsuri avizate din partea autorităților competente, care au adus întârzieri în întrega desfășurare a activității. Aceste acțiuni se răsfrâng atât la nivel local cât și la nivel național”, a declarat Dorina Lupșe, președintele ULAL Arad.

ULAL Arad asigură comunitatea administratorilor dar și persoanele care doresc să participe la curs că va fi la fel de promptă în furnizarea tuturor informațiilor actualizate cu privire la desfășurarea și organizarea acestuia, atât în presa scrisă cât și în mediul online.

Mai mult decât atât, toți aplicanții înscriși în seriile de curs organizate de ULAL pentru administratorii de condominii vor fi informați telefonic despre aspectele organizatorice ale următoarelor întâlniri și vor avea acces direct la informări și comunicări de ultimă oră. La absolvirea cursului, acestora li se va elibera un certificat de calificare profesională.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.