Tribunalul Timiş s-a pronunţat în cazul Ioţcu. Sentinţa nu este definitivă

Tribunalul Timiş s-a pronunţat în cazul Ioţcu. Sentinţa nu este definitivă

Tribunalul Timiş a publicat sentința în dosarul în care Nicolae Ioțcu, fost președinte al Consiliului Județean, a fost judecat alături de Alin Pătrașcu (administratorul societății SC Medicare Tehnics) și Adrian Nedelciu (fost director executiv în cadrul Direcției Tehnice Investiții din CJA).

Potrivit sentinţei, fostul președinte al Consiliului Județean Arad a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare, pentru trafic de influență. Prin aceeiaşi decizie, magistraţii au dispus confiscarea sumei de 35.000 de lei și 10.000. Adrian Nedelciu a fost condamnat la 2 ani cu suspendare sub supraveghere, iar Alin Pătrașcu Pătrașcu la un an și nouă luni cu suspendare.

De remarcat, că sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

  1. Mereu sunt luați țapii ispășitori iar cei care cu adevărat ar trebui pedepsiți rânjesc fără nici un fel de teamă. Ioțcu, de când a apărut în peisaj a fost „încadrat perfect” pentru ceea ce urma să i se pregătească. L-au lăsat să creadă că este „cineva” după care l-au dat în batjocură opiniei publice verificând totodată rezistența coajei. Înăuntrul mafiei nu se pătrunde chiar ușor.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.