Cuvântul de întâmpinare al Primarului Orașului Ineu, Călin Ilie Abrudan, la deschiderea Proiectului „Atelierele Construcţia de la Ineu”

Cuvântul de întâmpinare al Primarului Orașului Ineu, Călin Ilie Abrudan, la deschiderea Proiectului „Atelierele Construcţia de la Ineu”

Fiind gazde, am să încep cu un bun venit urat oaspeţilor noştri, artiştii care vor lăsa oraşului Ineu o zestre de suflet!

Aşadar, dragi artişti, bine aţi venit în Ineu, în cadrul Proiectului „Atelierele Construcţia de la Ineu”! De vreo şedere nu o să prea aveţi timp, dar eu îmi doresc să vă simţiţi bine la noi în oraş. Vă doresc inspiraţie şi spor în ceea ce faceţi pentru cetăţenii Ineului!

Apoi, m-aş adresa ineuanilor cu invitaţia de a veni zilnic în Parcul Dendrologic, pentru a vedea cum se nasc opere artistice. Indiferent de vârstă, puteţi participa la atelierele Proiectului, dacă vreţi să învăţaţi să pictaţi, să desenaţi, să înţelegeţi cum să faceţi o fotografie artistică sau cum să scrieţi creativ. Website-ul www.ineuart.ro vă va face cunoscuţi nu doar în Ineu.

Nu în ultimul rând, vreau să invit cât mai mulţi turişti interesaţi să participe la atelierele Proiectului, să viziteze Ineul, oraşul care pregăteşte şi reconversia Cetăţii medievale printr-un alt proiect cu finanţare europeană şi guvernamentală.

Dragi oaspeţi, dragi concetăţeni, îmi doresc să ne bucurăm împreună de un eveniment cultural care ne va sculpta în piatră amintirile şi gândurile de bine!

Călin Ilie Abrudan

Primar al oraşului Ineu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.