CV-ul acestui tânăr i-a lăsat MASCĂ pe ANGAJATORI! I-au oferit postul INSTANT, FĂRĂ INTERVIU

CV-ul acestui tânăr i-a lăsat MASCĂ pe ANGAJATORI! I-au oferit postul INSTANT, FĂRĂ INTERVIU

Cu toţii am fost la un moment dat în situaţia în care am trimis zeci de CV-uri şi am aşteptat cu sufletul la gură un răspuns de la angajatori. Acest tânăr a impresionat atât de tare cu CV-ul său încât a fost angajat imediat, fără să mai treacă prin etapa interviului.

Sumukh Mehta, un tânăr talentat din Bangalore, a aplicat pentru un post la faimoasa revistă GQ. Deoarece şi-a dorit foarte mult acest job, a vrut neapărat ca CV-ul său să iasă în evidenţă, şi a reuşit!

Bărbatul a conceput şi a redactat o ediţie întreagă a revistei GQ, însă în loc de articole şi reportaje, paginile au fost umplute cu informaţii relevante despre experienţa sa în domeniu, abilităţi, studii, cursuri, precum şi hobby-uri. Tocmai informaţiile regăsite într-un CV obişnuit, însă prezentate într-un mod extrem de creativ.

Sumukh-Mehtas

Redactarea, fotografiile şi tipărirea revistei-CV a durat trei săptămâni, iar efortul său a fost răsplătit! Sumukh a obţinut un post la revista GQ, ediţia din Marea Britanie, după ce conducerea a decis că este candidatul ideal şi că merită să fie angajat chiar şi fără un interviu, datorită CV-ului său noncomformist.

Sumukh-Mehtas-GQ-777

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.