Dacă ai unul din numele astea trei, Facebook ÎȚI VA ȘTERGE CONTUL. CE POȚI FACE ca să eviți acest lucru!

Dacă ai unul din numele astea trei, Facebook ÎȚI VA ȘTERGE CONTUL. CE POȚI FACE ca să eviți acest lucru!

Facebook face „curățenie” în rețea, astfel că nu permite înregistrarea unor conturi noi cu nume considerate obscene sau amenințătoare.

În ceea ce privește conturile mai vechi care conțineau un nume pe care Facebook nu-l agreează, acestea au fost șterse, în ciuda eforturilor depuse de utilizatori pentru a și le recupera.

A pățit-o o femeie al cărei prenume este Isis, numele unei zeițe egiptene, dar și numele celei mai temute grupări jihadiste din lume. Cu toate că tânăra, care locuiește în SUA, a trimis în repetate rânduri, copii ale pașaportului său reprezentanților Facebook pentru a le demonstra că Isis este numele ei adevărat, aceștia cu greu i-au reactivat contul.

Un alt caz este cel al unei femei care a trecut pe Facebook numele Robin Kills the Enemy care, tradus, înseamnă „Robin omoară dușmanul”.

Tot de un cont blocat de către Facebook a avut parte și un bărbat care și-a schimbat numele, în buletin, în „Ceva Lung și Complicat”. Facebook i-a șters profilul, lăsându-l pe bărbat fără pozele de la nuntă.

Și ultimii doi au povestit că au trimis cereri către Facebook pentru reactivarea contului, dar încă așteaptă să vadă dacă angajații companiei le vor lua în considerare cererile.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.