Dacă ar avea BUN SIMȚ, consilierii PNL ar trebui să DEMISIONEZE din CLM. De azi, Teatrul Vechi e și mai vechi…

Dacă ar avea BUN SIMȚ, consilierii PNL ar trebui să DEMISIONEZE din CLM. De azi, Teatrul Vechi e și mai vechi…

Titlul reprezintă concluzia ședinței de marți, 16 martie 2021, a Consiliului Local Municipal (CLM), al cărei singur și foarte important punct pe ordinea de zi era supunerea la vot a exercitării dreptului de preempțiune în cazul achiziționării Teatrului Vechi.

Proiectul a fost inițiat de consilierii USR-PLUS și PSD, care au trecut peste orgoliile politice în speranța că și ceilalți colegi de-ai lor din Consiliul Local Municipal vor face la fel. Adică, vor trece peste interesele politice și vor dovedi că sunt oameni devotați interesului public. Iluzii deșarte. Consilierii liberali nici măcar nu au catadicsit să participe la ședință. Este vorba, în ordine alfabetică (de pe site-ul Primăriei), despre:

Barb Petru Nistor,

Fordon Decebal-Ciprian,

Ilioni Florin,

Korodi Dan-Andrei,

Mariș Florin,

Naaji Antoanela-Luciana,

Waas Liliana-Viorica.

I-am enumerat așa ca să-i vedeți bine și să-i țineți minte. Prin neparticiparea la ședința de marți au demonstrat cu toții că nu merită să fie într-o funcție de o asemenea demnitate, nu merită să-i reprezinte pe arădeni. În mod normal, ar trebui să demisioneze, dar asta nu se va întâmpla. Nu în România și, mai ales, nu la Arad, unde se cred pe moșia proprie. Dar asta e o altă discuție.

Revenind la „meciul” de astăzi, să mai spunem că oricât de bine intenționați ar fi fost cei de la USR PLUS și PSD (aflați și ei, totuși, într-o încercare de a puncta în planul imaginii – dar scopul scuza mijloacele în acest caz!), oricât de arădeni s-au dovedit cei de la PMP și de pragmatici (și duplicitari) cei de la UDMR, fără voturile reprezentanților PNL Teatrul Vechi nu putea fi „salvat” de la vânzarea către un terț. Or, reprezentanții PNL nu s-au prezentat, dovedind astfel indiferență față de un simbol deosebit de important al Aradului și un dispreț profund față de de arădeni, în general.

În aceste condiții, rămânem cu promisiunea lui Bibarț de pe calul alb. Reiterată!

P.S. Lazăr Faur (PNL) care este și viceprimar s-a abținut. Vă zice el de ce.

  1. bun simt? ce e ala?

    Raspunde
  2. daca ar avea bun simt . ministrii usr-plus ar pleca de la guvernare. ei asteapta sa fie dati afara, cred ca nu-i prind SARBATORILE”‘

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.