„Dacă eşti de la Marem…” Drumul Vinului, pentru unii MUMĂ, pentru alţii CIUMĂ! (FOTO)

„Dacă eşti de la Marem…” Drumul Vinului, pentru unii MUMĂ, pentru alţii CIUMĂ! (FOTO)

Autorităţile au inaugurat, sâmbătă, Drumul Vinului – un obiectiv care ar trebui să pună Podgoria Aradului pe harta turistică a Europei.

Dincolo de beneficiile pe care le aduce, drumul a trezit şi nemulţumirea unora dintre localnici. Oamenii spun că dacă ai avut pile la constructor ţi-a pus nişte asfalt în plus în faţa casei. Dacă nu, nu! Şi ţi-a mai făcut şi lucru de mântulă…

„Dacă eşti de la Marem sigur că ai câţiva metri în plus de asfalt în faţa casei. Dacă nu, vedeţi şi dumneavoastră… E bătaie de joc!”, a precizat un localnic.

Fotografiile (primite de la localnici) sunt grăitoare în ceea ce priveşte diferenţa cu care au fost trataţi localnicii de către cei care au construit drumul.

  1. cata invidie e pe lumea asta!!

    Raspunde
  2. La marem isi tin zilele onomastice plus diverse intalniri toata protipendada PDL-ista ….Maremul duce mancarea la spitale!!! Falca s-a inconjurat de oameni ca el adica IMPOSTORI si PARVENITI…..

    Raspunde
    • DA! DA! dar mancarea de la spital este jalnica si pe nimeni nu deranjeaza din conducere…ca doar nu-i supara pe pocaiti de la MARKUS, acolo se tin sindrofiile pnl-ului.Acum avantaj pt.ei …cu LUCUTA! si uite asa toleram nedreptatea.

      Raspunde
  3. O simplă plimbare pe Drumul Vinului arată că toți localnicii au „câţiva metri în plus de asfalt în faţa casei”. Serios, cei care au fost prezenți ieri la inaugurare au putut vedea acest lucru atunci când s-au deplasat de la Ghioroc la Păuliș.

    Raspunde
  4. Acesta este capitala europeana a lui falca

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.