Mai multe articole din rubrica "" ↑

Dacă ieși din casă, nu-ți uita umbrela! VREME REA în continuare! Când scăpăm de ploi!

Dacă ieși din casă, nu-ți uita umbrela! VREME REA în continuare! Când scăpăm de ploi!

Administrația Națională de meteorologie a emis o nouă informare de vreme rea, luni dimineața, valabilă pentru toată țara până marți seara. Avertizarea este valabilă în intervalul luni, ora 14.00 – marţi, ora 20.00.

În după-amiaza zilei de luni şi în noaptea de luni spre marţi, în Maramureş, Crișana, Transilvania, jumătatea de vest a Munteniei şi local în nordul Moldovei, în Oltenia şi în zonele de munte vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat chiar vijelii şi căderi de grindină.

Cantităţile de apă vor depăşi local 15-20 l/mp şi pe spaţii mici 30-40 l/mp.

Marţi, va mai ploua cu precădere în nordul şi centrul teritoriului, precum şi în zonele de deal şi munte, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 25 l/mp.

Informarea meteorologică de luni dimineaţa vine după ce, duminică dimineaţa, ANM a emis o alertă meteo de furtuni pentru Banat, Oltenia, sudul Crișanei, sud-vestul Transilvaniei şi zonele montane aferente, valabilă de duminică seara până marţi dimineaţa.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.