Dacă vine Calimente, liderii ALDE Arad ameninţă că membrii vor părăsi în masă partidul

Dacă vine Calimente, liderii ALDE Arad ameninţă că membrii vor părăsi în masă partidul

Trei persoane din conducerea ALDE Arad, secretarul general Florin Racoviță, Mirela Ghidarcă, preşedinta Organizaţiei de Femei, și Mihai Butușină, au lăsat să se înţeleagă că dacă liderii de la Bucureşti îl vor impune pe deputatul Mihăiţă Calimente (foto) în fruntea organizaţiei arădene atunci foarte mulţi membri sunt hotărâţi să părăsească partidul.

„Pot să-l trimită, dar fără sprijin nu poate să facă nimic”, a spus Florin Racoviţă. „De ce nu a plecat odată cu Ciupe din PNL?”, a mai adăugat acesta, cu referire la deputatul Mihăiţă Calimente.

Oficial, ALDE Arad nu a luat, încă, o poziţie oficială legată de posibila impunere a lui Mihăiţă Calimente în fruntea organizaţiei din Arad. „În momentul în care va apărea o hotărâre a partidului în ceea ce-l priveşte, vom putea avea şi noi o poziţie oficială, în Delegaţia Permanentă”, a declarat secretarul general Florin Racoviţă.  

Foto: Arhiva

  1. Pe dracu! Daca vine Calimente se vor pune toti in genunchi. De fortosi e plina lumea dar cand dau fata cu dusmanul se transforma in mielusei.

    Raspunde
  2. Este loc pentru cei trei plus Ciupe la falca la birou ca și-așa îs in cârdășie

    Raspunde
  3. SE aliniaza si ALDE aceluasi tip de politica. Din pacate nu mai e nimic de facut. Oricum nici nu erau sperante prea mari.

    Raspunde
  4. AAA..le este frica.Mihaita spala bine cu vermorelul.haha

    Raspunde
  5. Care lideri ??? Retardul de racovită ???? Hai fiți serioși ăsta nici sa scrie nu stie .

    Raspunde
  6. Calamitatea Calimente 10 august, 2016, 5:21 pm

    Incredibillll. Dar Calimente asta peste tot unde a mers a distrus. Isu vede doar de buzunar si de scandaluri. Vai si amar si cu ALDE arad.

    Raspunde
  7. Ciupe a plecat din Pnl exact ca si Calimente. Adică dupa ce l-a porcait pe Tariceanu peste tot. Liderii ALDE. O boarfa şi doi analfabeti. Pe băbăciunea aia se invatau a fute copiii din Confectii…

    Raspunde
  8. Încă un exemplu că organizaţiile din teritoriu nu contează. Cât a muncit Purcaru, cât a luptat Ciupe, şi acum este impus grobianul de Calimente. Miticii ne consideră o anexă şi fac doar ce vor ei.

    Raspunde
  9. Dacă domnii din Comisia de Fuziune ALDE București nu țin cont și de voința Org.Jud.ALDE Arad atunci aceste știri pe surse cum că se va schimba conducerea de la Arad ar putea fi oficiale . Eu nu cred că se întâmpla acest lucru ! Ar fi grav de tot ! Nu cred că ALDE riscă așa ceva !

    Raspunde
  10. inca odata se confirma cata ipocrizie exista in politica
    romaneasca
    filialele sant conduse de catre oameni numiti de la centru ,
    iar cel care deschide gura este executat in cel mai scurt timp
    cine vor fii reprezentantii aradului in parlament,
    pai e simplu , doi udemeristi , 4 gainari , complici ai faraonului la delapidarea banului public + ionescu , popescu si florescu ,trimisi de la centru , indivizi care nu au fost pana acuma decat prin trecere in arad.
    sintem penibil ,ca acceptam asa ceva .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.